Dennis Klasen AA
Directeur accountancy

Dennis Klasen AA

Dennis Klasen is als kantoorleider in Roosendaal verantwoordelijk voor de accountancypraktijk van deze vestiging. De geboren en getogen Hoogerheidenaar koos in 1993 tussen een topsportcarrière in het hardlopen en een baan bij Van Oers. Het werd het laatste.
Over Dennis

Prestatiegericht en grensverleggend innoveren

Door blessures is hardlopen helaas niet meer mogelijk. Wel heeft Dennis hiervoor een vervanger gevonden wat hij met evenveel passie en energie uitoefent: wielrennen.

“Hoewel hardlopen voor mij een ‘way of life’ was, heb ik toch nooit spijt gehad van mijn keuze om voor Van Oers te gaan werken. Na mijn studie bedrijfseconomie aan de HEAO in Breda startte ik bij Van Oers als assistent accountant. In de avonduren ben ik direct verder gegaan met de HEAO Accountancy opleiding. Door mijn eigen instelling en de ruimte die Van Oers biedt, heb ik me kunnen ontwikkelen van assistent accountant tot uiteindelijk directeur/medeaandeelhouder.

Franchiseformules en de DGA problematiek binnen het familiebedrijf zijn mijn specialiteiten. Op het gebied van franchising is McDonald´s® een prachtige referentie voor ons kantoor. Voor een groot aantal McDonald´s® vestigingen verzorgen we de accountancy en fiscale dienstverlening, waardoor we marktleider zijn in Nederland. Daarnaast houd ik me bezig met de IT strategie van Van Oers en hebben we een online bedieningsconcept voor onze klanten ontwikkeld. Dergelijke strategieën ontwikkelen en komen tot innovaties om grenzen te verleggen; dat past bij mijn prestatiegerichtheid die ik uit het hardlopen heb meegenomen.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accountants van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zijn uw accountant voor nu en voor de toekomst. Zorg ook dat uw zaken goed geregeld zijn.
Bekijk onze dienst Direct contact
Accountant in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zundert