Gertjan de Kroes AA MFSME
Directeur accountancy

Gertjan de Kroes AA MFSME

Gertjan de Kroes is als directeur Accountancy medeverantwoordelijk voor ons kantoor in Zundert. Zijn ruime ervaring in de accountancy zet hij in als adviseur van ondernemers uit het MKB in de regio. Gertjan heeft daarbij oog voor de onderneming én voor de ondernemer als mens.
Over Gertjan

Persoonlijk adviseur van ondernemers met aandacht voor zakelijk en privé

“Na mijn studie accountancy doorliep ik als accountant alle mogelijke loopbaanstappen; van junior-accountant tot senior-manager en directeur. Ik specialiseerde me via mijn werk maar ook via een master aan Tilburg University, in het MKB en in het familiebedrijf waar thema’s spelen als overnames, waardebepalingen en financieringen.

Samen met ondernemers de risico’s en kansen verkennen, dát vind ik één van de leukste aspecten van het werken in de accountancy. Dat facet van het werk miste ik toen ik enkele jaren een functie als CFO bekleedde in het bedrijfsleven. De vraag van Van Oers om kantoor Zundert te versterken, kwam daarom voor mij precies op het juiste moment. In deze rol kan ik, naast de directievoering, de persoonlijk adviseur van de ondernemer zijn. In deze adviesrol focus ik op het begeleiden van ondernemers bij het aansturen van hun onderneming op basis van actuele cijfers. De inzet van automatiseringstools biedt daarbij veel mogelijkheden. Ik heb in mijn advisering aandacht voor de combinatie van zakelijke én persoonlijke aspecten.

Van Oers is een landelijke top-20 speler met de ambitie om verder door te groeien. Vanuit mijn rol als directeur Accountancy wil ik samen met de collega’s ons kantoor Zundert uitbouwen. Voor de sectoren als Agro, Transport en logistiek en Food en retail hebben we specialistische kennis in huis. Van nature ben ik een verbinder. Die kwaliteit zet ik in om van deze vestiging nog meer een topvestiging te maken waar mensen elke dag met een lach op hun gezicht aan het werk zijn en bij wie ondernemers graag aankloppen voor begeleiding.

Overigens ben ik in Zundert geen onbekende. Samen met mijn vrouw en onze twee kinderen, voel ik me thuis in dit dorp. Een topdorp, mede vanwege het sterke verenigingsleven dat zorgt voor cohesie. De kracht daarvan ervaar ik door mijn actieve betrokkenheid bij Corso Zundert.”

* MFSME = Master of Finance in advising Small and Medium sized Enterprises

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accountants van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zijn uw accountant voor nu en voor de toekomst. Zorg ook dat uw zaken goed geregeld zijn.
Bekijk onze dienst Direct contact
Accountant in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zundert