van oers breda

Vestiging Breda

In 1964 opende Harrie van Oers zijn accountantskantoor in Breda. Inmiddels bestaat Van Oers 50 jaar en zijn we met 5 kantoren uitgegroeid tot een van de grootste kantoren in Zuid-Nederland. Uiteraard blijven we het voorbeeld volgen van Harrie van Oers: persoonlijk, betrokken en daadkrachtig. Hoewel we de dienstverlening bieden van een groot kantoor, zijn we ook nog steeds het ‘kantoor om de hoek’. Verwacht van ons persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en constructief overleg.

Breda

Sinds de oprichting heeft Van Oers een vestiging in Breda. Vanuit deze locatie richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.

Routebeschrijving

Komende vanuit de richting Tilburg:
Komend vanuit de richting Tilburg: volg rijksweg A58-E38; neem na de afslag Bavel direct de afslag Breda/Utrecht A27; neem na /- 2 km. de afrit Breda-Hoogeind (bekend als de oude zuidelijke rondweg); ga aan het einde van de afrit links, richting Breda; sla na /- 1 km. bij de verkeerslichten linksaf richting Ulvenhout; zie vervolg.

Komende vanuit de richting Utrecht:
volg rijksweg A27-E311; neem afslag Breda/Bavel (bekend als de oude zuidelijke rondweg); sla na /- 1 km. bij de verkeerslichten linksaf richting Ulvenhout; zie vervolg. Komende vanuit de richting Antwerpen: volg rijksweg A16-E19 richting Rotterdam; neem afslag 15 / Breda, onder aan de afslag rechts (bekend als de oude zuidelijke rondweg); sla na /- 3,5 km. bij de verkeerslichten rechtsaf richting Ulvenhout. zie vervolg.

Komende vanuit de richting Rotterdam:
volg rijksweg A16-E19; neem afslag 15 / Breda, onder aan de afslag links (bekend als de oude zuidelijke rondweg); sla na /- 3,5 km. bij de 6e verkeerslichten rechtsaf richting Ulvenhout; zie vervolg.

Vervolg:
ga onder aan de afrit rechtsaf, onder het viaduct door en direct (nog voor de stoplichten, over het fietspad) linksaf de Klinkerstraat in; volg de parallelweg (Franklin Rooseveltlaan) langs de oude zuidelijke rondweg tot aan de kruising waar de oude zuidelijke rondweg onder een viaduct doorgaat; sla op deze kruising rechtsaf de Ginnekenweg in; de inrit naar Van Oers accountancy en advies bevindt zich na ca. 150 meter aan de rechterzijde van de straat. Er is parkeergelegenheid aan de voorzijde van het kantoor.

Vestiging Breda

van oers breda

Van Oers Accountancy & Advies
Van Oers Corporate Finance
Van Oers Audit
Van Oers International

Ginnekenweg 145
4818 JD Breda
Postbus 2039
4800 CA Breda
Tel.: (076) 530 38 00
Fax: (076) 530 38 01

Bel mij terug
Naam:*
Telefoon:*
E-mailadres:*
Waarover wilt u terug gebeld worden?:*
Welke vestiging mag u bellen?:*