Roel Willemse RA - Directeur Accountancy
Directeur accountancy

Roel Willemse RA - Directeur Accountancy

Van Oers was in 2002 Roels eerste werkgever na zijn studie accountancy aan de heao in Breda. Ruim vijftien jaar was de geboren en getogen Dongenaar verbonden aan de afdeling audit en doorliep daar alle stappen. Na een uitstapje van drie jaar is Roel sinds september 2019 terug op het Van Oers-nest, als directeur Accountancy. Roel is verantwoordelijk voor de MKB-accountancypraktijk in Breda.
Over Roel

"Van Oers is een organisatie waar ik gelukkig van word"

Bij Van Oers voel ik me thuis. Het is een organisatie waar ik gelukkig van word. Dat was al toen ik hier na mijn studie heao-accountancy mijn loopbaan startte bij de afdeling Audit. Ik voetbalde in die periode nog in het eerste van Baronie. De toenmalige hoofdsponsor van de club tipte mij om bij Van Oers te gaan werken. Ik doorliep alle stappen; van assistent-accountant tot manager, waarbij ik externe accountant was op controleopdrachten van een diversiteit aan type cliënten. Maar om echt te ervaren wat de warmte van Van Oers betekent, is het soms goed om buiten de deur te kijken. Na drie jaar ervaring op te hebben gedaan in een andere type organisatie ben ik gestart als directeur van een van onze accountancypraktijken. Een adviserende in plaats van controlerende rol; daarin kom ik tot mijn recht.

Als verantwoordelijke voor de mkb accountancy praktijk in Breda bouwen wij gestaag aan de verdere doorgroei van onze afdeling. Een jonge gedreven club, een afdeling die staat, met verantwoordelijkheden op het juiste niveau en continu in beweging met alle IT-innovaties waar wij vol op inzetten. Ik ben een groepsmens en zoek altijd naar manieren om mensen met elkaar te verbinden en beter te maken. Tegelijkertijd ben ik resultaat gedreven. Als ‘dienende spits’ geef ik anderen graag de voorzet om te scoren op een zo efficiënt mogelijke manier. Spits zijn op het echte voetbalveld zit er helaas niet meer in. Hardlopen en wielrennen zijn daarvoor in de plaats gekomen. En als ik niet te fanatiek ben, lukt tennissen ook nog. Sporten is voor mij belangrijk om evenwichtig te kunnen functioneren. Net als een goede balans tussen zakelijk en privé, als trotse vader van twee dochters.

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accountancy van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Zaken doen met gelijkgestemden. Onze accountancy specialisten weten hoe uw bedrijf werkt. Wij adviseren u.
Bekijk onze dienst Direct contact
Sparringpartner