Roel Willemse RA - Directeur Accountancy
Directeur accountancy

Roel Willemse RA - Directeur Accountancy

Van Oers was in 2002 Roels eerste werkgever na zijn studie accountancy aan de heao in Breda. Ruim vijftien jaar was de geboren en getogen Dongenaar verbonden aan de afdeling audit en doorliep daar alle stappen. Na een uitstapje van drie jaar is Roel sinds september 2019 terug op het Van Oers-nest, als directeur Accountancy. Roel is verantwoordelijk voor de MKB-accountancypraktijk in Breda.
Over Roel

"Van Oers is een organisatie waar ik gelukkig van word"

Bij Van Oers voel ik me thuis. Het is een organisatie waar ik gelukkig van word. Dat was al toen ik hier na mijn studie heao-accountancy mijn loopbaan startte bij de afdeling Audit. Ik voetbalde in die periode nog in het eerste van Baronie. De toenmalige hoofdsponsor van de club tipte mij om bij Van Oers te gaan werken. Ik doorliep alle stappen; van assistent-accountant tot tekenend-accountant. Maar om echt te ervaren wat de warmte van Van Oers betekent, is het soms goed om buiten de deur te kijken. In de drie jaar dat ik elders werkte, bleef ik contact houden met enkele Van Oers-collega’s.  Jaarlijks praatten we bij over de wederzijdse ontwikkelingen. Zo kwam ik in beeld voor de functie van directeur Accountancy. Een adviserende in plaats van controlerende rol; daarin kom ik tot mijn recht.

Ik neem de verantwoordelijkheid voor de MKB-portefeuille accountancy in Breda stapsgewijs over. Uiteraard is mijn doelstelling om die portefeuille met bedrijven die niet controleplichtig zijn verder uit te bouwen met het team. Een jonge gedreven club, een afdeling die staat, met verantwoordelijkheden op het juiste niveau en continu in beweging met alle IT-innovaties. Ik ben een groepsmens en zoek altijd naar manieren om mensen met elkaar te verbinden en beter te maken. Tegelijkertijd ben ik resultaat gedreven. Als ‘dienende spits’ geef ik anderen graag de voorzet om te scoren op een zo efficiënt mogelijke manier. Spits zijn op het echte voetbalveld zit er helaas niet meer in. Hardlopen en wielrennen zijn daarvoor in de plaats gekomen. En als ik niet te fanatiek ben, lukt tennissen ook nog. Sporten is voor mij belangrijk om evenwichtig te kunnen functioneren. Net als een goede balans tussen zakelijk en privé. Inmiddels ben ik namelijk ook de trotse vader van twee dochters.

  • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Van Oers Accountancy

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Zaken doen met gelijkgestemden. Onze accountancy specialisten weten hoe uw bedrijf werkt. Wij adviseren u.
Bekijk onze dienst Direct contact
Sparringpartner