J. F. H. M. (John) Knevels RB
Directeur fiscaal

J. F. H. M. (John) Knevels RB

John Knevels startte in 1985 bij Van Oers als belastingadviseur, richtte de dienst Corporate Finance van Van Oers Finance mee op en werd in 1990 fiscaal directeur van Van Oers. In deze hoedanigheid houdt hij zich vanuit de vestiging Breda bezig met belastingadvies aan klanten uit uiteenlopende branches . Om een nog betere sparringpartner voor relaties te zijn, volgde John Knevels in 2008 met succes de opleiding voor Commissaris aan de Universiteit van Nyenrode, als aanvulling op zijn eerder genoten belastingadviesstudies.
Over John

Vertrouwen, over en weer

“Ik ben meegegroeid met Van Oers en vooral met mijn klanten; ondernemers en hun bedrijven. Met een groot deel van de relaties uit mijn begintijd bij Van Oers werk ik nog steeds samen. Diep wederzijds vertrouwen is de basis voor een langdurige samenwerking. Vertrouwen geven en ontvangen, over en weer. Naast dat ik mijn klanten ondersteun met belastingadvies, heb ik met een aantal klanten op frequente basis besprekingen, gewoon om te klankborden met hen. Daarnaast help ik hen bij het nemen van strategische beslissingen.

Om ondernemers goed te kunnen adviseren, wil ik hen ook echt kennen. Daarom investeer ik ook in de relatie, door bijvoorbeeld lekker een hapje te gaan eten, het bezoeken van sociale evenementen of samen met hen dingen te ondernemen. Zo ben ik mede verantwoordelijk voor het jaarlijkse Van Oers Wielerevent wat wij sinds 2017 organiseren. Het is leuk om met een aantal relaties te fietsen en na afloop gezellig te barbecueën. De laatste jaren wielren ik veel en daarnaast fitness ik een keer per week. Sporten geeft mij energie en houdt mij fit en gezond.

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belastingadvies van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ook zorgeloos ondernemen? Wij helpen u met uw financiën en fiscale vraagstukken.
Bekijk onze dienst Direct contact
Belastingadviseur voor uw fiscale zaken