Vanoers.nlTransport en logistiekUpdate: Vooruitzichten en verwachtingen 2024 in de transportsector

Lichtpuntjes voor wegtransport in 2024 

vrachtwagen op de weg

Deze maand kwam ING Research met een nieuwe update over de vooruitzichten en verwachtingen van 2024 voor de transportsector. Onze transport experts vertellen waar ze u bij kunnen ondersteunen.

In het artikel van TTM wordt u uitgebreidt meegenomen in de publicatie van ING Research waarin een update wordt gegeven van de vooruitzichten en verwachtingen in 2024 voor de transportsector.

Het artikel laat zien dat er toch een licht herstel wordt verwacht in 2024 van onder andere de vrachtvolumes. Anderzijds blijven de uitdagingen zoals het chauffeurstekort, de hoge kosten voor onder andere personeel en kilometerbeprijzing (met name Duitsland, CO2 emissies), vergroening en ziekteverzuim sterk aanwezig. Hoe moet u met deze uitdagingen dealen? Alles tegelijk aanpakken, lukt vaak niet, maar een prioriteitenlijstje maken kan zeker geen kwaad. Dergelijke zaken zouden bij iedere transporteur op de strategische agenda van 2024 moeten staan. Graag gaan wij deze uitdagingen met u aan en stippelen we samen de juiste route uit. Wegkijken is geen optie, de genoemde punten in de update komen vroeg of laat ook op uw bordje te liggen en dan kunt u daar maar beter op voorbereid zijn.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of stippelt u graag samen de juiste route uit? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: info@vanoers.nl.

Neem contact op

demis van loenhout
Demis van Loenhout
Senior manager accountancy
Bekijk onze openstaande vacatures op Werken bij Van Oers.
  • icon
demis van loenhout
Demis van Loenhout

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Demis van Loenhout
Demis van Loenhout | Senior manager accountancy
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!