Vanoers.nlTransport en logistiekTransportteam bezoekt Regiocongres TLN-Zuid

Transportteam bezoekt Regiocongres TLN-Zuid 

Congres TLN

Van Oers is aangesloten bij TLN; de ondernemersorganisatie wegtransportbedrijven en logistieke dienstverleners. Op donderdag 9 mei organiseerde zij een regiocongres voor regio Zuid waarbij de ontwikkelingen in de branche centraal stonden. Het transportteam van Van Oers was hierbij aanwezig.

Ontwikkelingen in de transport en logistiek

Tijdens dit congres hebben de bezoekers een kijkje in de fabriek van DAF mogen nemen. Na de indrukkende tour zijn we onder andere door de heer Joost de Maat (voorzitter van TLN-Zuid) en de heer Jan Boeve (algemeen directeur TLN) op de hoogte gebracht van de actuele onderwerpen in de regio en nieuwe ontwikkelingen binnen de branche waar TLN zich mee bezig houdt. Na een inspirerende presentatie inzake bewustwording van de impact van de mens op de planeet door Florian Dirkse (Zeildromen) sloot DAF de middag af met een presentatie over onder andere verduurzaming.

Duurzaamheid: een belangrijk thema binnen de transport en logistiek

Tijdens de presentaties van DAF werd wederom duidelijk waarom duurzaamheid een belangrijk onderwerp is in de transport en logistiek. Wanneer men de slag naar verduurzaming niet of onvoldoende maakt kan dit invloed hebben op de activiteiten van de onderneming. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld steden welke op termijn toe willen naar Zero Emission Stadslogistiek. Wanneer transportondernemingen niet tijdig investeren in de bedrijfsmiddelen welke het mogelijk maken om aan deze eisen te voldoen kan dit impact hebben. Ondernemingen welke tijdig anticiperen op deze veranderingen kunnen onder andere door middel van verduurzaming profiteren en wellicht betere concurrentieposities innemen in de markt.

Meer weten over de ontwikkelingen in de transport en logistiek?

Van Oers Transport & Logistiek volgt de ontwikkelingen in de logistieke branche nadrukkelijk. Indien u vragen heeft hierover, neemt u dan gerust contact met ons op via (076) 530 38 00 en vraag naar het transportteam.

  • icon

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

demis van loenhout
Demis van Loenhout | Manager accountancy
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.