Vanoers.nlTransport en logistiekTransport wordt duur en complex

Transport wordt duur en complex 

Elektrische vrachtwagen

Vanwege de overgang naar duurzaam vervoer verandert de structuur van de transportsector. Maar hoe zal dit eruit gaan zien?

In het artikel van Machiel Bode van de ING bank leest u over de uitdagingen voor de sector. Deze blijven onverminderd hoog en breiden zich eigenlijk alleen maar uit. Machiel geeft in een kort artikel aan over welke uitdagingen we het dan eigenlijk hebben. Een ding is zeker, iedere transportondernemer krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Graag denken wij met u mee bij deze complexe vraagstukken. Ons duurzaamheidsadviesteam kan u helpen op weg naar een “toekomstbestendige onderneming” waarbij verduurzamen op de agenda wordt gezet. Of we gaan samen met onze experts van de financieringsdesk kijken of uw financieringen nog passend zijn en of uitbreiding nodig is bij de toekomstige noodzakelijke investeringen. Daarnaast is het van belang om goed grip te hebben op uw kostprijs, ook hier kijken we graag met u mee. We kennen niet voor niets de branche waarin u opereert.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: info@vanoers.nl.

Neem contact op

demis van loenhout
Demis van Loenhout
Senior manager accountancy
Bekijk onze openstaande vacatures op Werken bij Van Oers.
  • icon
demis van loenhout
Demis van Loenhout
Transport en logistiek

Op zoek naar een adviseur in de Transportsector?

Hoe onderneemt u met voorsprong in de transportsector? Waar liggen de kansen en hoe creëert u die vanuit financiële stabiliteit? Van Oers heeft een team speciaal voor ondernemers in de transport en logistiek. Stuk voor stuk specialisten die de branche goed kennen en vanuit hun eigen vak samen met u voorop lopen.
Meer informatie
Coronavirus en wegtransport

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Demis van Loenhout
Demis van Loenhout | Senior manager accountancy
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!