Vanoers.nlTransport en logistiekeHerkenning is verhoogd naar niveau EH3

eHerkenning is verhoogd naar niveau EH3 

eherkenning

Voor eHerkenning bestaan oplopende betrouwbaarheidsniveaus. eHerkenning is verhoogd naar niveau EH3.

Inloggen NIWO-ondernemersloket

Voor eHerkenning bestaan oplopende betrouwbaarheidsniveaus. Om in te loggen op het NIWO-ondernemersloket heeft u, overeenkomstig overheidsafspraken, vanaf 1 juni 2021 niveau 3 (EH3) nodig. Dit is belangrijk om veilig te kunnen blijven inloggen. Neem tijdig contact op met de leverancier van uw inlogmiddel om het niveau te verhogen.

Heeft u nog geen eHerkenning, dan is het verstandig dat spoedig te regelen. Er zijn meerdere leveranciers waar u het inlogmiddel kunt aanvragen, u kunt ze vergelijken op: https://www.eherkenning.nl/leveranciersoverzicht.

Bekijk ook de  video eHerkenning aanvragen:

https://www.eherkenning.nl/inloggen-met-eherkenning/middel-aanvragen.

Veilig inloggen met eHerkenning

Het NIWO maakt net als ruim 400 andere overheidsorganisaties, waaronder UWV en RDW, gebruik van eHerkenning om veilig te kunnen inloggen. Zo kunt u gemakkelijk alles regelen wat met uw vergunning te maken heeft op het  NIWO-ondernemersloket.

Ook de Belastingdienst verstuurt momenteel brieven aan ondernemers die gebruik maken van het ‘oude’ portaal om hun aangiften omzetbelasting te versturen. Vanaf 2022 gaat dit portaal verdwijnen en kan alleen in het nieuwe portaal worden ingelogd. Voor inloggen in het nieuwe portaal is DigiD (bij eenmanszaken) of E-herkenning niveau 3 of hoger (bij alle andere rechtsvormen) nodig. Het inloggen met enkel een gebruikersnaam en wachtwoord is dus ook daar dan niet meer mogelijk.

Meer informatie

Wil u over dit onderwerp ook eens van gedachte wisselen met een van onze transportspecialisten, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: info@vanoers.nl.

Neem contact op

demis van loenhout
Demis van Loenhout
Senior manager accountancy
Bekijk onze openstaande vacatures op Werken bij Van Oers.
  • icon
demis van loenhout
Demis van Loenhout

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Demis van Loenhout
Demis van Loenhout | Senior manager accountancy
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!