Vanoers.nlTransport en logistiekContainer Vrijgave Bericht

Container Vrijgave Bericht 

Container vrijgave

CVB

Op 1 oktober 2020 is het CVB (het Container Vrijgave Bericht) in Nederland ingevoerd. Dit raakt iedere partij in de haven logistieke keten. Beurtvaartadres heeft hier een Podcast over gemaakt. Middels deze link komt u bij een mooi grafisch overzicht welke het proces laat zien en welke partijen er bij betrokken zijn.

De invoering van het CVB verloopt in vier stappen en duurt waarschijnlijk tot medio 2023. Alle belangrijke data, achtergrondinformatie en tips voor een goede voorbereiding zijn gebundeld op voorbereidophetcvb.nl. Dit is ook dé online plek waar de Q&A door de Douane wordt aangevuld en geactualiseerd. Op deze website kun je invullen welke rol je speelt in de haven. Vul je hier vervoerder in, dan geeft de website gelijk aan wat het CVB voor de vervoerder betekent en wat u in de voorbereiding kunt doen.

Meer informatie

Wil u over dit onderwerp ook eens van gedachte wisselen met een van onze transportspecialisten, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: info@vanoers.nl.

Neem contact op

demis van loenhout
Demis van Loenhout
Senior manager accountancy
Bekijk onze openstaande vacatures op Werken bij Van Oers.
  • icon
demis van loenhout
Demis van Loenhout

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Demis van Loenhout
Demis van Loenhout | Senior manager accountancy
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!