Vanoers.nlOnderwijsPSA-werkgroep onderwijsbesturen

PSA-werkgroep onderwijsbesturen 

PSA-werkgroep

Het onderwijsteam van Van Oers heeft verschillende expertises in huis. Eén daarvan is het ondersteunen van de personeels- en salarisadministratie voor onderwijsbesturen. Wat we daarbij belangrijk vinden, is dat de aanwezige kennis van onze medewerkers gedeeld wordt met de onderwijsbesturen. Daarnaast bieden we ook graag een platform waarbij medewerkers van onderwijsbesturen met elkaar informatie/ervaring/kennis kunnen uitwisselen.

Kennis delen is vermenigvuldigen

Binnen het onderwijs gebeurt er veel; denk aan het omzetten van aktes naar arbeidsovereenkomsten maar ook aan het toekennen van arbeidsmarkttoelages voor achterstandsscholen. Omdat onderwijsbesturen in grootte variëren, is er niet altijd een collega met wie u over deze zaken kunt sparren. Of wilt u juist eens horen hoe andere onderwijsbesturen bepaalde onderwerpen aanpakken.

In dat kader faciliteren we vanuit het onderwijsteam vier keer per jaar een interactief overleg voor PSA-medewerkers van onderwijsbesturen. Hierin wordt o.a. nieuws gedeeld, een probleem voorgelegd of tips en tricks met elkaar besproken. De agenda wordt gezamenlijk bepaald op basis van actualiteit en behoefte.

Hybride

Door corona zijn fysieke bijeenkomsten niet langer vanzelfsprekend. Ook de PSA-werkgroep heeft de voordelen van digitaal overleggen ervaren. In het vervolg zullen we daarom de overleggen meer ‘hybride’ invullen.

Het eerstvolgende (digitale) overleg van de PSA-werkgroep is op 28 maart a.s. om 15.00 uur. Aanmelden kan via M.vLoon@vanoers.nl.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit artikel? Neem dan contact op met onze onderwijsspecialisten. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: onderwijs@vanoers.nl.

Neem contact op

Marleen van Loon
Marleen van Loon
Teamleider onderwijs
  • icon
Marleen van Loon
Marleen van Loon
Van Oers Onderwijs

Op zoek naar een adviseur in de onderwijssector?

Uw onderwijsspecialist met kennis van zaken met een moderne aanpak in onderwijsadvies- en administratie. We dagen u uit en denken met u mee. Samen zorgen we voor een optimale ontwikkeling van uw organisatie.
Meer informatie
stapels muntgeld met graduation cap

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marleen van Loon
Marleen van Loon | Teamleider onderwijs
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!