Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Vanoers.nlBranchesOnderwijsPersoneelsadministratie

Personeels- en salarisadministratie in het onderwijs

Overhandigen papier
1 van 4
Controle salarisadministratie
Het is belangrijk dat u uw salarisadministratie laat controleren. Het moet voldoen aan de wet- en regelgeving die voor het onderwijs gelden. Wij ondersteunen u.
HRM-advies voor uw onderwijsinstelling
Uw medewerkers maken het verschil in uw organisatie. Een goed HR-beleid is dan ook wenselijk. Onze specialisten begrijpen dit en helpen bij het inrichten hiervan.
Pensioenadvies voor het onderwijs
Als onderwijsinstelling moet u uw medewerkers aanmelden bij het ABP. Maar wat zijn de overige regels omtrent het pensioen en hoe bouw je dit op? Wij adviseren u.
Inhuren salaris- en personeelsadministrateur
Wij staan voor u klaar. We begrijpen dat u niet altijd de mogelijkheid hebt om zelf uw administratie op te pakken. Wij nemen uw salarisadministratie uit handen.
Salarisadministratie met Van Oers Onderwijs

Wij zijn uw specialist voor uw personeels- en salarisadministratie in het onderwijs

Personeels- en salarisadministratie is een vak apart. U en uw medewerkers willen dat het salaris tijdig en op de juiste manier uitbetaald wordt. Er moet rekening gehouden worden met de geldende cao voor het onderwijs en met de veranderende fiscale, sociale en arbeidsrechtelijke wetgeving. Alles bij elkaar lijkt het wel een mijnenveld. U wilt zich kunnen richten op het onderwijs en het eventueel sturen van uw medewerkers. Van Oers Onderwijs richt zich op de administratie. Wij zijn gespecialiseerd in de personeels- en salarisadministratie en ondersteunen u hierbij.

Salarisadministratie met Van Oers Onderwijs

Uitbesteden van uw personeelsadministratie

Onze specialisten adviseren en helpen veel onderwijsinstellingen met hun personeels- en salarisadministratie, maar ook met HRM-taken. Indien gewenst kunnen wij tevens uw financiële administratie verzorgen. U bepaalt zelf wat u door ons laat doen en wat u zelf wilt blijven doen. Geen enkele onderwijsinstelling is hetzelfde. Dat is waarom wij samen met u gaan kijken hoe we uw administratie het beste in kunnen richten. Van Oers Onderwijs helpt u bij het efficiënt maken van uw administratie. Wij helpen onder andere bij het goed en tijdig verwerken van loonmutaties, aanvragen van onder andere het Participatiefonds en het beantwoorden van vraagstukken op het gebied van cao.

Salarisadministratie met Van Oers Onderwijs

Advies op maat voor uw onderwijsinstelling

Wij werken tevens bij u op locatie. Dit zorgt voor veel flexibiliteit en korte lijntjes. Wij kunnen uw gehele administratie uit handen nemen, maar wij kunnen ook enkel ondersteuning bieden en u en uw medewerkers opleiden. Bij Van Oers Onderwijs bent u verzekerd van kwaliteit en dienstverlening op maat.

Bij Van Oers Onderwijs doen we meer dan enkel het verwerken van de administratie. Wij denken met u mee en attenderen u op veranderingen of punten die u eventueel kunt verbeteren. Bijvoorbeeld hoe u uw administratie of bedrijfsvoering efficiënter kunt inrichten en beter kunt stroomlijnen. Of hoe u betere rapportages kunt ontwikkelen zodat u er meer uit kunt halen.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers Onderwijs

image description
Mariska Moret | Adviseur bedrijfsvoering onderwijs
Benieuwd hoe u uw personeelsadministratie voor uw onderwijsinstelling efficiënter in kunt richten?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.
Neem contact op phone Terugbelverzoek