Cao voor het onderwijs

Employees
Juiste inrichting cao met van oers

Cao voor primair onderwijs

De cao voor het primair onderwijs is uitgebreid en aan verandering onderhevig. De laatste jaren is de nieuwe cao voor het primair onderwijs geregeld aangepast. Met de laatste aanpassing heeft al het onderwijspersoneel een loonsverhoging en een bonus gekregen en zijn de functiebeschrijvingen van onderwijsondersteuners en schooldirecteuren geactualiseerd. Deze nieuwe cao biedt veel nieuwe kansen voor onderwijsinstellingen. Maar wat zijn die kansen? Wat betekenen de veranderingen voor u? Onze specialisten adviseren u en attenderen u op eventuele nieuwe wetten en regels. Wij helpen u om de juiste richting te geven aan de nieuwe cao. Zo houdt u uw medewerkers tevreden en haalt u tevens het optimale uit uw bedrijfsvoering. We adviseren u tevens over het Vervangingsfonds en de Wet werk en zekerheid.

Juiste inrichting cao met van oers

Wat doet Van Oers voor u op het gebied van cao?

Wij weten exact hoe het zit met de cao-afspraken, regels omtrent het Vervangingsfonds en Participatiefonds en hoe u het beste om kunt gaan met de Wet werk en zekerheid. Van Oers is dan ook bij uitstek uw betrouwbare en professionele partner. Van vragen omtrent het ontslagrecht tot en met kennisdeling. Wij bekijken samen met u wat uw wensen zijn met betrekking tot de cao. We helpen u met het invoeren van de veranderingen en we benadrukken kansen en eventuele risico’s. Onze specialisten adviseren veel schoolbesturen over hoe ze het beste met de cao om kunnen gaan.

  • Adviseren en ondersteunen bij vragen over Wet werk en zekerheid.
  • Ondersteunen en opstellen van een vervangingsbeleid.
  • Het ontwikkelen van het personeelsbeleid.
  • Procesbegeleiding.
  • Adviseren over de nieuwe cao-afspraken.

Het onderwijsteam van Van Oers geeft advies op maat, want geen enkele onderwijsinstelling is hetzelfde. Met onze inhoudelijke kennis en onze ervaring weten wij als geen ander hoe u de cao het beste toe kunt passen.  

Juiste inrichting cao met van oers

Belangrijk in cao onderwijs

Het Vervangingsfonds en de Wet werk en zekerheid houdt de gemoederen bezig in het onderwijs. Bent u eigenrisicodrager en ziet u een verdamping van uw voordeel? Of bent u geen eigenrisicodrager en vindt u het ziekteverzuim en vervanging te hoog? Een onderwerp waar u veel mee te doen heeft. Net als de Wet werk en zekerheid. Hoe kunt u het beste omgaan met het aanbieden van contracten? Onze ervaren adviseurs ondersteunen u.

Elke onderwijsinstelling is anders. Wij gaan daarom samen met u om de tafel om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Zo kunnen wij u dienstverlening op maat bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Marleen van Loon
Marleen van Loon | Teamcoördinator onderwijs
Wilt u advies over de cao voor uw onderwijsinstelling?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.
Neem contact op phone Terugbelverzoek