Vanoers.nlBelastingadviesLegal intercompany scan

Legal intercompany scan 

Legal intercompany scan

Steeds vaker merken we dat onze klanten, zonder dat ze het weten grote risico’s lopen. Vaak komt dit doordat verhoudingen tussen henzelf als privépersoon en hun bv(‘s) niet goed zijn vastgelegd, dan wel hun vastgelegde verhoudingen niet goed hebben bijgehouden of geüpdatet. Het belangrijkste en meest voorkomende risico is de aansprakelijkheid van de dga in privé voor schulden en andere verplichtingen van de bv.

Juridische en financiële risico’s minimaliseren

Van Oers komt nu met een oplossing hiervoor, de Legal intercompany scan. Met deze scan kunnen verhoudingen in kaart gebracht worden en de juridische en mogelijke financiële risico’s geminimaliseerd worden.

 

Comfort en zekerheid voor dga’s

Deze scan is voor alle dga’s zinvol, maar zeker voor de dga’s met een bedrijf in een lastige financiële situatie of met een verhoogd risico op calamiteiten die een flinke impact op het bedrijf kunnen hebben.

Naast het feit dat de scan zich in veel gevallen zal terugverdienen, wordt de dga comfort en zekerheid geboden. Zo weet deze direct waar hij/zij aan toe is.

 

Optimaliseren van verhoudingen

Na de scan kunnen onderlinge juridische en financiële verhoudingen worden geoptimaliseerd. Dit kan door het opstellen van nieuwe- en optimaliseren van bestaande overeenkomsten. Van Oers hanteert hiervoor modellen die samen met advocatenkantoor Rassers tot stand zijn gekomen.

 

Meer informatie

Neem contact met ons op of bel voor advies.

 

kees bullens
Kees Bullens
Belastingadviseur
Contact
  • icon
kees bullens
Kees Bullens
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

kees bullens
Kees Bullens | Belastingadviseur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.