Vanoers.nlBelastingadviesUw belastingtarieven voor 2021

Uw belastingtarieven voor 2021 

muntgeld

Zoals u weet wijzigen de belastingtarieven regelmatig en ook per 1 januari 2021 zijn de nodige wijzigingen doorgevoerd. Bent u het overzicht soms kwijt? Speciaal voor u hebben wij de tarieven op een rijtje gezet in een overzichtelijk schema.

Belastingtarieven 2021

In onderstaand fiscaal overzicht vindt u o.a. meer informatie over de inkomstenbelasting, heffingskortingen, investeringsaftrek, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, omzetbelasting, schenk- en erfbelasting en nog veel meer.

Benieuwd wat de belastingtarieven voor 2021 voor u betekenen? Download dan hieronder het fiscaal overzicht van Van Oers.

Download het fiscaal overzicht

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact op met onze specialisten. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: info@vanoers.nl.

Neem direct contact op

*Dit overzicht is gebaseerd op de tarieven zoals deze op 14-12-2020 bij ons bekend zijn en is onder voorbehoud van latere wijzigingen.

Het overzicht geeft slechts inzicht in de belangrijkste tarieven en aan dit overzicht kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Thijs Bijlard
Thijs Bijlard
Directeur fiscaal
Direct contact
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Altijd up-to-date blijven met Van Oers

Schrijf u meteen in voor de Van Oers nieuwsbrief.
Schrijf u in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thijs Bijlard
Thijs Bijlard | Directeur fiscaal
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter.