Vanoers.nlDienstenZakelijk juridisch adviesArbeidsrecht & ontslagrecht | Juridische ondersteuning

Arbeidsrecht & ontslagrecht | Juridische ondersteuning

Arbeidsrecht & ontslagrecht | Juridische ondersteuning
juridisch advies arbeidsrecht van van oers

Arbeidsrecht

Menselijk kapitaal is van grote waarde binnen elke organisatie. Vraagstukken die leven op het gebied van arbeidsrecht wilt u dan ook graag met een professional bespreken. U wilt alles goed regelen voor uw mensen maar tevens de belangen van de onderneming niet uit het oog verliezen. Onze juristen kunnen u helpen met het vinden van de juiste balans. In de ingewikkelde wereld van het arbeidsrecht weten zij de weg.

Waar kunnen onze arbeidsrechtjuristen u bij helpen?

Onze arbeidsrechtjuristen zijn uw sparringpartner en adviseur. Zij weten als geen ander wat er speelt op het gebied van arbeidsrecht.

Waarmee kunnen zij u onder andere van dienst zijn:

Door de nauwe samenwerking met onze accountants, fiscalisten, salarisadministrateurs en HRM-adviseurs wordt uw vraagstuk vanuit een zo breed mogelijk perspectief behandeld.

Juridische ondersteuning

Onze arbeidsrechtjuristen kunnen u ondersteunen bij en adviseren over elk arbeidsrechtelijk onderwerp dat speelt binnen uw onderneming Van het opstellen van een arbeidsovereenkomst  tot het beëindigen van de arbeidsrelatie  en alles wat daar tussen zit. Denk bijvoorbeeld ook aan CAO-onderzoeken, verbeterplannen, het aanvragen van ontslagvergunningen en het opstellen van beëindigingsovereenkomsten.

Samen met u bespreken zij uw situatie en adviseren u over alle mogelijke scenario’s. Zij zijn steeds op de hoogte van de laatste wijzigingen in de arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Lees hier meer over over ons juridisch advies op andere rechtsgebieden.

juridisch advies ontslagrecht van van oers

Ontslag

Er zijn verschillende manier waarop er afscheid kan worden genomen van een werknemer. Wilt u hulp bij de onderhandelingen over een ontslag, het opstellen van een correcte vaststellingsovereenkomst, advies bij het aanvragen van een ontslagvergunning bij het UWV of denkt u aan een ontslag op staande voet voor één van uw werknemers? In al deze situaties staan onze arbeidsrechtjuristen u graag bij.

Hulp nodig van een arbeidsrechtjurist?

Laat u direct adviseren over alles wat te maken heeft met arbeidsrecht. Onze juristen staan voor u klaar. Meer weten over arbeidsrecht of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder.

Foto Suzy Buijzen
Suzy Buijzen | Senior jurist
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.
Neem contact op phone Terugbelverzoek