Proactief zakelijk juridisch advies

Onze werkwijze - juridisch advies
juridisch advies van van oers

Proactief zakelijk juridisch advies

Onze werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en klantgerichte aanpak. We zijn betrokken, daadkrachtig en werken oplossingsgericht. We nemen werk uit handen en ontzorgen en adviseren u. We vinden het belangrijk om samen met u voor het beste resultaat te gaan. Wilt u weten hoe wij het verschil kunnen maken?

Proactief zakelijk juridisch advies

We onderscheiden ons met onze aanpak. Door vooraf de risico’s in kaart te brengen, kunnen we met de juiste juridische vastlegging geschillen voorkomen. Het inventariseren en tijdig signaleren van risico’s is daarbij erg belangrijk. Dit doen wij doordat onze juristen actief bij uw organisatie betrokken zijn. We denken proactief met u mee en houden de langetermijndoelen voor ogen. U kunt zich daardoor focussen op uw onderneming.

juridisch advies van van oers

Specifieke kennis van uw branche

Door de jarenlange kennis en ervaring van onze juristen kunnen zij u als ondernemer bijstaan bij de meest uiteenlopende juridische vraagstukken. In iedere fase van ondernemerschap kunnen zij u van het juiste juridische advies voorzien.

Onze juristen kennen uw branche en zijn op de hoogte van wet- en regelgeving waarmee u als ondernemer te maken krijgt. We weten wat er in de markt speelt en vertalen dat naar wat dit voor uw onderneming betekent.

Complete juridische ondersteuning

Wij onderscheiden ons ook door de diverse specialismen die Van Oers in huis heeft. U heeft één vast aanspreekpunt, maar kunt gebruik maken van onze uitgebreide dienstverlening Door de nauwe samenwerking met onze accountants, fiscalisten en andere afdelingen zijn wij in staat  om snel te schakelen.

Wij maken graag kennis met u

Heeft u zakelijk juridisch advies nodig en spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan contact met ons op. We maken een afspraak met u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ontdek hoe onze werkwijze ook voor u het verschil kan maken

Marco Schouwenaar
Marco Schouwenaar | Manager juridisch advies
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.
Neem contact op phone Terugbelverzoek