Ondernemingsrecht | Juridische ondersteuning

Ondernemingsrecht
juridisch advies ondernemingsrecht van van oers

Ondernemingsrecht

Iedere ondernemer die een eigen bedrijf start of is gestart krijgt te maken met ondernemingsrecht. Dat start al bij het opzetten van een onderneming. Voor welke rechtsvorm moet u kiezen? En hoe zit het bijvoorbeeld met persoonlijke aansprakelijkheid? Dat zijn zomaar een paar vraagstukken waar u wellicht tegenaan loopt. Zaken waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken. Op zo’n moment staan onze juristen voor u klaar!

juridisch advies ondernemingsrecht van van oers

Advies bij de juridische aspecten van bedrijfsvoering

Waar u zoal mee te maken kunt krijgen als het gaat om ondernemersrecht:

  • Het kiezen van een rechtsvorm.
  • Contracten met leveranciers en klanten.
  • Samenwerkingsovereenkomsten.
  • Fusies en overnames.
  • Herstructureringen.

Wij ondersteunen u graag bij juridische vraagstukken waarmee u dagelijks rondloopt. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hulp bij strategische besluitvorming, herstructureringen, arbeidszaken, bedrijfsopvolging of fusie- en overnames.

Samenwerkingsovereenkomsten

In iedere vorm van samenwerking kan het voorkomen dat de gemaakte afspraken niet voor iedereen helder zijn. Op dit soort momenten is het fijn om een jurist in de buurt te hebben die u hierbij kan ondersteunen. De specialisten van Van Oers helpen u bij het opstellen van een samenwerkingsovereenkomst.

Loop geen onnodige risico’s

Door met onze juristen te schakelen voordat problemen of vragen zich voordoen, voorkomt u onnodige risico’s. Zo zorgt u dat alles goed geregeld is voor nu én voor in de toekomst. Onze specialisten werken daarnaast nauw samen met onze accountants en fiscalisten, waardoor we kwesties integraal kunnen benaderen. U bent er daardoor van verzekerd dat alle (juridische) aspecten correct op elkaar zijn afgestemd.

Uw specialist in ondernemingsrecht

Heeft u juridische hulp nodig voor uw onderneming? Onze juridisch adviseurs werken nauw samen met onze accountants en fiscalisten waardoor zij u optimaal kunnen begeleiden en adviseren bij ondernemingsrecht.

Marco Schouwenaar
Marco Schouwenaar | Manager juridisch advies
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.
Neem contact op phone Terugbelverzoek