Vanoers.nlDienstenHRM-adviesOver Van Oers HRM-advies

Een goed personeelsbeleid met HRM-advies van Van Oers

Fiscaal advies van Van Oers Belastingadvies
HRM-advies door Van Oers

Waar kunnen wij u bij helpen?

Een goed personeelsbeleid, oftewel ‘Human Resource Management’, is onmisbaar. Het menselijk kapitaal is immers de spil van uw onderneming en onderdeel van het succes.

HRM is veelomvattend en in de praktijk niet altijd even makkelijk toepasbaar. Wellicht moet u functioneringsgesprekken gaan voeren, maar hoe pakt u dit aan? Heeft u al functieprofielen of taakbeschrijvingen voor de aanwezige functies binnen uw onderneming? Wat moet er gebeuren als er veranderingen hebben plaatsgevonden binnen de onderneming, maar uw werknemers veranderen niet mee? Hoe gaat u om met motiveringsproblemen van uw personeel? Hoe maakt u optimaal gebruik van de kennis en vaardigheden van uw werknemers?

Vragen waar u wellicht niet zomaar een antwoord op heeft en waar doorgaans te weinig tijd voor is om u in te verdiepen. Een gemiste kans, want door organisatie- en medewerkersbehoeften met elkaar in balans te brengen, maakt u de weg vrij voor een optimale inzet van uw medewerkers. Met ons HRM-advies haalt u meer uit uw werknemers én uit uw organisatie.

HRM-advies door Van Oers

Waarom schakelt u de HRM-adviseurs van Van Oers in?

  • Eén aanspreekpunt.
  • HRM-scan die uw huidig personeelsbeleid en –instrumenten in kaart brengt.
  • HRM-advies op maat: wij vertalen uw wensen naar concrete acties en doelstellingen.
  • Een professionele specialist die u adviseert bij het optimaliseren van uw personeelsbeleid.
  • Transparante en eerlijke communicatie.
  • Een kritische sparringpartner die u vooruit helpt.
  • We verliezen de ondernemer niet uit het oog.
  • Groot netwerk en in staat om snel te schakelen met de juiste specialisten.

HRM-advies door Van Oers

Over onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk en wat kunt u verwachten van een HRM-adviseur? Onze HRM-adviseurs kunnen u zowel strategisch als operationeel adviseren. Afhankelijk van uw vraagstuk brengen wij samen met u de HRM binnen uw onderneming in kaart en kunnen wij gericht kijken naar de stappen die nodig zijn om uw personeelsbeleid verder te optimaliseren en professionaliseren. Dit kan bestaan uit advisering, maar soms vraagt de situatie ook om uitvoering door onze HRM-adviseurs. Al onze diensten worden aangepast aan uw behoeften.

Geen eigen HRM-afdeling binnen uw onderneming of ondersteuning binnen de bestaande HRM-afdeling nodig? Geen probleem. U kunt uw HRM- en recruitment werkzaamheden uitbesteden aan één van onze HRM-adviseurs.

Samen met u helpen wij uw onderneming vooruit!

Bekijk onze top tien services

Valerie Volkers
Valerie Volkers | Senior HR-specialist
Benieuwd wat wij voor uw personeelsbeleid kunnen betekenen?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zij helpen u graag verder!