Vanoers.nlDienstenHR SolutionsSectorenLoonadvies voor de transportbranche

Uw salarisadministratie uitbesteden in de transportsector

Containers aan het laden op boot
Sectoren van van oers

Uw salarisadministratie uitbesteden in de transportsector

De transportbranche is een dynamische sector die continue in beweging is en waarbij vele nieuwe innovaties hun intrede doen. Als deze sector stil valt dan stagneert de economie. Vanwege de complexiteit en dynamiek in deze branche en de behoefte aan financiële dienstverlening op maat, richt Van Oers zich met een sterke focus op logistieke ondernemers.

Sectoren van van oers

Specialistische aanpak

Logistieke- en transportondernemers zijn flexibel en weten in een snel veranderende markt altijd weer nieuwe oplossingen te verzinnen. Ook op het gebied van personeelszaken, salarisadministratie en loonverwerking vraagt de transportsector om een specialistische aanpak. De transportsector is namelijk een belangrijke werkgever en Van Oers kan u hierbij adviseren en ondersteunen.

Wij kunnen u o.a. ondersteunen bij:

Thuis in de transportsector

Wij zijn voor veel transportondernemers al jaren een geschikte partner. De zeer ervaren medewerkers van Van Oers staan dagelijks klaar om u te informeren, adviseren en alles op het gebied van de salarisverwerking in de breedste zin van het woord te verzorgen. Tevens kunnen wij te allen tijde een beroep doen op een diversiteit aan collega’s waaronder accountants, belastingadviseurs en (arbeidsrecht)juristen, zodat u altijd verzekerd bent van een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Doordat onze afdeling salarisverwerking is opgedeeld in cao-teams, krijgt u altijd te maken met mensen die alles van uw branche en de bijbehorende cao weten. Onze mensen spreken uw taal.

Meer dan het uitbesteden van uw salarisadministratie

Van Oers is adviseur en sparringpartner voor o.a. transportondernemers, expediteurs, warehousing, beroepsgoederenvervoer over de weg, ZZP’ers. Niet alleen op het gebied van salarisadministratie kunnen wij u verder helpen, maar ook als het gaat om accountancywerkzaamheden, fiscale vraagstukken of bedrijfsovernames.

Thea Voeten - de Bakker
Thea Voeten - de Bakker | Senior payroll specialist
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?
Onze specialisten staan voor u klaar! Neem direct contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.