Vanoers.nlDienstenAuditOver Van Oers Audit

Van Oers Accountants,
een accountant waar u op kunt bouwen

Man kijkend uit raam
Over Van Oers Audit

Een audit helpt uw onderneming vooruit

Van Oers Audit biedt zekerheid over de financiële verslaglegging. Dat doen we op effectieve en persoonlijke wijze. Kritisch, zoals het hoort. Maar altijd met het doel om uw onderneming vooruit te helpen.

Eén vaste audit specialist

U werkt samen met een vaste relatiebeheerder: uw audit specialist. Deze ervaren auditor neemt de tijd om uw onderneming en bedrijfsprocessen te leren kennen, maar ook waar u als ondernemer heen wil. Vanuit deze positie trachten we een bijdrage te leveren aan het succes van uw onderneming.

Over Van Oers Audit

Ondersteund door collega’s

Uw auditor wordt ondersteund door een team van professionals. Zij vormen een waardevol klankbord en waarborgen de continuïteit en flexibiliteit van de dienstverlening. Bijzondere vraagstukken legt uw audit specialist voor aan een andere specialist bij Van Oers. Mede dankzij deze interne bron van specialistische kennis werkt Van Oers Audit bijzonder effectief.

Vergunning AFM

Om wettelijke controleopdrachten te mogen uitvoeren, dient een accountantsorganisatie te beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Met deze vergunning bevestigt de AFM de betrouwbaarheid van het kantoor en de kwaliteit van de dienstverlening. Van Oers Audit beschikt over deze vergunning sinds september 2008.

Over Van Oers Audit

Internationale samenwerking via Leading Edge Alliance

Op internationaal niveau zijn wij aangesloten bij Leading Edge Alliance (LEA), een professionele organisatie van meer dan 200 onafhankelijke accountants- en (belasting)advieskantoren in meer dan 100 landen. Deze samenwerking stelt ons in staat om op een effectieve en efficiënte manier ook uw buitenlandse dochtermaatschappijen te controleren, gebruikmakend van de werkzaamheden van een kwalitatief goed internationaal kantoor.

Het beste resultaat voor uw audit

  • Efficiënte controleaanpak.
  • Fair pricing.
  • Oog voor informatiebehoeften van alle intern betrokkenen.
  • Gevoel voor veranderingen in de markt.
  • Flexibel en snel door korte lijnen binnen onze organisatie.
  • Jarenlange ervaring in uiteenlopende branches.
  • Veel aandacht voor de vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.
  • Hoog kwaliteitsniveau van onze dienstverlening.
René Rademakers
René Rademakers | Directielid audit
Tijd voor een kennismaking!
Genoeg over ons, tijd voor uw verhaal. Graag maken we nader kennis met u in een vrijblijvend gesprek, Neem contact op met één van onze audit collega’s of vul het formulier in voor meer informatie of een afspraak. We ondersteunen u graag bij uw audit.