Controle salarisadministratie in het onderwijs

Grafieken op ipad
Administratie controleren met Van Oers

Controle salarisadministratie voor uw onderwijsinstelling

Salarisadministratie is meer dan alleen het zorgen dat uw medewerkers het salaris juist en op tijd ontvangen, daar gaat heel wat aan vooraf. Wij regelen dit voor u. Wat wij dan precies doen?

  • Het uitvoeren van diverse controles voor de maandelijkse salarisadministratie.
  • Het signaleren en ondersteunen bij uitbetaling van de salarissen.
  • Het tijdig en juist aanleveren van gegevens aan diverse instanties.
  • Zorgen dat alles voldoet aan de regelgeving van de Belastingdienst, UWV, Participatiefonds, Vervangingsfonds, ABP, OCW en Risicofonds.
  • Controle op verplichte documenten.

Het controleren van de salarisadministratie is een belangrijk proces. Vaak krijgen wij de mutaties doorgestuurd vanuit het bestuur. Dit gebeurt in het softwareprogramma AFAS. Aan de hand van de cao en premies controleren wij op juistheid. Vervolgens verwerken we ze naar de salarisadministratie. Rond de betalingsdatum controleren wij alles nog een keer en worden de werknemers vervolgens uitbetaald.

Administratie controleren met Van Oers

Kwaliteit en professionaliteit in onderwijs branche

De onderwijsspecialisten van Van Oers zijn geregistreerd bij de Stichting Nederlands Instituut van Payroll Professionals (NIRPA) en mogen de erkende titel Register Payroll Professional (RPP) en Register Salarisadministrateur (RSa) gebruiken. Het NIRPA bewaakt de kwaliteit van de opleidingen en registreert professionals met een erkend diploma. De salarisprofessionals zijn verplicht om aan bijscholing te doen, onze specialisten zijn dan ook altijd volledig up-to-date van de actuele ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving voor het onderwijs. Mochten er belangrijke veranderingen voor uw organisatie aankomen, dan zullen wij u tijdig attenderen en adviseren. Op deze manier kunnen wij u kwaliteit en professionaliteit garanderen.

Marleen van Loon
Marleen van Loon | Teamleider onderwijs
Zeker weten dat het jaarverslag en de jaarrekening van uw onderwijsinstelling goed wordt opgesteld?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek