Vanoers.nlBranchesOnderwijsPersoneelsadministratieHRM-advies voor uw onderwijsinstelling

HRM-advies voor uw onderwijsinstelling

Employees
HRM-advies door Van Oers

HRM-advies voor onderwijs, wij zijn uw specialist

Uw hoofdtaak is natuurlijk het onderwijs zelf. Toch zijn het uw medewerkers die het verschil maken in uw organisatie. Zij zijn van grote waarde en helpen om de doelstellingen te behalen. Een goed HR-beleid is dan zeker wenselijk. Met het HRM-advies van Van Oers helpen wij u te focussen om uw mensen succesvol te laten zijn. We begrijpen dat het geen gemakkelijke taak is om het ziekteverzuim scherp in de gaten te houden, om voldoende aandacht te besteden aan het functioneren van uw medewerkers en om u te focussen op het onderwijs. Zeker niet met alle veranderingen en ontwikkelingen in het onderwijs. Van Oers zorgt er met haar ondersteuning en hulpmiddelen voor dat dit mogelijk wordt.

HRM-advies door Van Oers

Ondersteuning bij HR-beleid voor het onderwijs

Van Oers ondersteunt en adviseert u bij het ontwikkelen of herinrichten van uw personeelsbeleid. Door de steeds veranderende wet- en regelgeving, de eisen aan uw administratie, de krapper wordende budgetten en het wisselende leerlingenaantal komt u telkens weer voor nieuwe uitdagingen te staan. Hoe richt u uw beleid zo efficiënt mogelijk in, zonder uw medewerkers tekort te doen? Van Oers heeft de kennis en ervaring in huis om voor u het gewenste resultaat te behalen.

HRM-advies door Van Oers

Waar helpen wij u bij?

  • Ziekteverzuim en re-integratie.
  • Opleiding en ontwikkeling.
  • Functioneren en beoordelen.
  • De cao zo goed mogelijk benutten.

 Focus op de hoofdzaken van uw onderwijsinstelling en laat ons het jaarverslag en daarmee de jaarrekening maken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Chantal van Steenpaal directie Loonadvies
Chantal Kanhai | Directeur Loonadvies
Wilt u uw HR-beleid voor uw onderwijsinstelling zo optimaal mogelijk inrichten?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek