Vanoers.nlBranchesBouw en vastgoedOver Van Oers bouw en vastgoed

Over Van Oers bouw en vastgoed

Bouwtekeningen
Over bouw en vastgoed

Uw bouw en vastgoed accountant

De bouw- en vastgoedsector verandert snel, zeker omdat deze gevoelig is voor economische wisselingen. Een accountant gespecialiseerd in bouw en vastgoed is dan ook wenselijk. Zeker voor bedrijven die controleplichtig zijn. Van Oers Accountancy & Advies beschikt over accountants die jaren geïnvesteerd hebben om kennis op te doen op het gebied van deze sectoren. Zo weten wij u van gepast advies te voorzien. Wij attenderen op veranderingen en mogelijkheden om zo eventuele kostenbesparingen te realiseren.

Waarom Van Oers als uw bouwspecialist?

  • Eén aanspreekpunt.
  • Transparante communicatie, u weet altijd waar u aan toe bent.
  • Actueel inzicht in uw cijfers.
  • Specialistische kennis in de bouw- en vastgoedsector.
  • Uw betrouwbare en kritische sparringpartner.
  • Alle diensten onder één dak waardoor we snel schakelen met de juiste specialisten.

Over bouw en vastgoed

Accountancy voor de bouw- en vastgoedsector

Wat zijn mijn financiële kansen? Hoe wordt alles fiscaal geregeld en hoe krijg ik hier vat op? Vragen waar u als ondernemer antwoord op wilt hebben. Juist omdat de beide branches volop in beweging zijn, wilt u optimaal uw kansen benutten. Van Oers helpt u hierbij. In beide sectoren is duurzaamheid erg belangrijk. Daar liggen kansen, maar daar is ook sprake van veel concurrentie. Dat laatste zorgt voor hogere inkoopprijzen. Voor bouwbedrijven is het daardoor lastiger geworden om financieringen rond te krijgen. Door ons actuele inzicht en ruime kennis helpen wij u bij het verkrijgen van deze financieringen.

Bouw en vastgoed met Van Oers

Wat doet Van Oers voor u?

Onze specialisten weten met welke uitdagingen u te maken krijgt en spelen hier adequaat op in. Door onze kennis in de bouw- en vastgoedsector te combineren met accountancy, financieringen, belastingadvies en juridisch advies, zijn wij uw professionele bouw en vastgoed accountant.

Roel Willemse
Roel Willemse | Directeur accountancy
Benieuwd wat wij voor uw bouwbedrijf kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek