Niki Sigtermans
Manager team AFAS

Niki Sigtermans

Niki is in 2008 begonnen als salarisadministrateur bij Van Oers en na 6,5 jaar is hij de detachering in gedoken om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan en ervaring op te doen. In zijn detacheringstijd is hij in aanraking gekomen met AFAS en heeft hij mogen ervaren hoe de rol van functioneel beheerder is. Dit beviel dusdanig goed dat hij besloot om zich hierin verder te ontwikkelen. Dat is gelukt! Niki is sinds 2019 AFAS Expert.
Over Niki Sigtermans

"Ik ontzorg onze klanten via een best practise methode"

“Met de kennis die ik meeneem vanuit de HRM & Payroll kant, ontzorg ik onze klanten via een best practise methode en denk ik verder mee om onze eigen processen nog beter te optimaliseren en te digitaliseren. Doordat Van Oers een breed scala aan klanten heeft in verschillende sectoren is iedere dag anders en komen er ook iedere dag andere vraagstukken voorbij.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin. Ik houd van eten, gezelligheid en barbecue het gehele jaar door, warm of koud. De temperatuur van buiten laat mij niet afschrikken.”

Ben je nieuwsgierig geworden naar AFAS of het team, dan is collega Marjolijn je eerste aanspreekpunt.

Neem contact op

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Business Solutions van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

De AFAS experts van Van Oers helpen u om het maximale uit de software te halen. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op!
Bekijk onze dienst Direct contact
AFAS Support en (Functioneel) Beheer