Vanoers.nlIk wil graag inzicht in mijn actuele cijfers en kengetallen. Kan Van Oers me daarbij helpen?
Ik wil graag inzicht in mijn actuele cijfers en kengetallen. Kan Van Oers me daarbij helpen?

Online rapportage tool

Met onze online rapportage tool Visionplanner kunt u op basis van een bijgewerkte administratie altijd en overal de belangrijkste kengetallen van uw onderneming inzien. Overzichten van onder andere de winst en het verlies per periode, een actueel debiteuren en crediteuren overzicht, vergelijkingen met voorgaande perioden en branche specifieke kengetallen, zoals omzet, brandstof, onderhoud en loonkosten per kilometer. Uiteraard zijn we hiervoor wel afhankelijk van de aanlevering van non-financiële gegevens van u als ondernemer. De financiële gegevens halen we zelf op uit het financieel pakket.

Hieronder ziet u een screen shot van Visionplanner.

Visionplanner

Dashboard

Het transportteam van Van Oers is continu bezig deze online tool in samenwerking met Visionplanner uit te breiden. Kengetallen uitgedrukt “per trekkende eenheid” of “per gereden chauffeurs uur” zullen nog worden toegevoegd.

Met een goed dashboard bent u in staat om aan de juiste knoppen te draaien wanneer de ontwikkelingen niet zo gaan zoals u deze had voorgesteld.

 

Hulp nodig?

Wij begeleiden u graag met deze zoektocht naar de juiste variabelen en zetten graag de koers voor uw onderneming met u uit. Zie hiervoor ook deze klantvraag.

 

sidney tejero loijens
Sidney Tejero Loijens
Senior medewerker accountancy
Direct contact

Van Oers Transport en Logistiek
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.