Marco Schouwenaar
Manager juridisch advies

Marco Schouwenaar

Marco Schouwenaar is sinds april 2020 werkzaam als manager juridisch advies bij Van Oers. Sinds 2007 is hij werkzaam in de commerciële adviespraktijk. Hij is werkzaam geweest bij diverse middelgrote advieskantoren en heeft de grotius opleidingen vennootschaps- en ondernemingsrecht en arbeidsrecht afgerond.
Over Marco

“Ik heb ruime ervaring in de M&A, management buy outs en buy ins, herstructureringen maar ook de begeleiding van start ups. Ik treed in de M&A praktijk voor zowel verkopers als kopers op. Ook adviseer ik als trusted advisor nationaal en internationaal opererende ondernemers op een breed juridisch gebied en verzorg ik de aansturing van de juristen van Van Oers.

Klanten beschouwen mijn pragmatische aanpak en de vertrouwensband die zij met mij opbouwen als eigenschappen die ze iedere klant toewensen. Wilt u weten hoe klanten de samenwerking met mij ervaren? Lees hiervoor de klantverhalen waar ik werkzaamheden voor verricht heb.

In mijn privétijd geniet ik van het bourgondische Breda met mijn vrouw en twee dochters. Breda heeft eigenlijk alles. Mijn dochters lopen op de hockey met een Van Oers vest aan en zelf sla ik graag een balletje of geniet ik gewoon van het mooie bourgondische Breda.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Juridisch advies van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Advies nodig bij juridische zaken? Wij helpen en adviseren u bij juridische vraagstukken.
Bekijk onze dienst Direct contact
Juridisch advies