mr. drs. T. (Thijs) Bijlard
Directeur fiscaal | btw-specialist

mr. drs. T. (Thijs) Bijlard

Thijs Bijlard is als Directeur fiscaliteit verantwoordelijk voor de btw-praktijk van Van Oers. Hij stuurt het btw-team aan en volgt de btw-ontwikkelingen op de voet om (inter)nationale klanten en collega’s te helpen met btw-vraagstukken waar ze zelf niet uitkomen. Het vertalen van zijn btw-kennis naar de praktijk is zijn drive.
Over Thijs

“Klanten en collega’s helpen met uitdagende btw-vraagstukken”

“Na mijn studies Fiscale Economie en Fiscaal Recht aan Tilburg University ben ik in 2005 bij Van Oers gaan werken als belastingadviseur. Sindsdien heb ik me in diverse functies mogen ontwikkelen in het btw-specialisme. Een uitdagend vakgebied waarin het draait om de details en de feiten. Bovendien is het speelveld ruim. Binnen Van Oers heb ik me in de afgelopen jaren, mede dankzij de ontwikkeltrajecten via de University van Van Oers, ontwikkeld tot directeur.

Ook al is mijn rol als Directeur fiscaliteit meer aansturend dan uitvoerend, ik blijf me bezighouden met de vakinhoud. Zo helpen we diverse nationale en internationale klanten die ons specifiek voor hun btw-aangelegenheden inschakelen. Daarnaast ben ik voorzitter van de VAT special intererest group van Leading Edge Alliance. Kennis delen over btw-aangelegenheden via workshops en lezingen doe ik graag. Niet alleen voor de University van Van Oers, maar ook voor het Register Belastingadviseurs en de SRA. Mijn uitdaging is om mensen altijd een nieuw inzicht mee te geven. Daarnaast publiceer ik in opdracht van uitgeverij Wolters Kluwer artikelen over btw-actualiteiten in de vakbladen Belastingadvies in de praktijk en Vakstudie-Nieuws.

Een groot deel van mijn beschikbare tijd besteed ik aan mijn vak. Maar ben ik eenmaal thuis in Waalwijk, dan ben ik er voor mijn gezin met twee jonge kinderen. We wonen vlak bij de Efteling, dus daar zijn we regelmatig te vinden. Verder is een potje tennis of padel bij TV De Mattenkloppers voor mij een goede ontlading!”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belastingadvies van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ook zorgeloos ondernemen? Wij helpen u met uw financiën en fiscale vraagstukken.
Bekijk onze dienst Direct contact
Belastingadviseur voor uw fiscale zaken