Vanoers.nlOver Van OersMedewerkersSandra van Es – van der Mast
drs. S. A. P. M. (Sandra) van Es – van der Mast
Bestuurder / Directeur fiscaal

drs. S. A. P. M. (Sandra) van Es – van der Mast

Het één op één contact met de klanten, de hectiek en dynamiek van het vak, dat is waar Sandra van houdt. Naast de fiscale advisering en begeleiding is Sandra ook verantwoordelijk voor het onderwijsteam en wordt ze enthousiast van het automatiseren van bedrijfsprocessen. Dat zorgt ervoor dat het gecertificeerd AFAS Partnerschap van Van Oers ook door haar wordt omarmd. Voordat Sandra in 2006 bij Van Oers startte, werkte zij na haar universitaire studie fiscale economie (Universiteit van Tilburg) bij een Big Four kantoor.
Over Sandra

Ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op de core business

“Bewust stapte ik in 2006 over naar Van Oers. Ik wilde nog actiever in de lokale markt bezig zijn met de fiscale advisering en begeleiding van familiebedrijven in het MKB. Achteraf gezien is het een goede keuze geweest om, geboren en getogen in deze regio, te gaan werken bij een Brabants kantoor. Van Oers staat met beide benen in de lokale markt en combineert de professionele kennis van een groot kantoor met de persoonlijke benadering van een klein kantoor. Daarom ervaren ondernemers nauwelijks een drempel om met ons contact op te nemen.

Sinds 2019 is Van Oers officieel gecertificeerd AFAS partner en daar ben ik erg trots op! Als eindverantwoordelijke ben ik samen met een team van IT experts bezig met het automatiseren van processen, zodat je in 1 oogopslag inzicht én overzicht hebt. Alleen dan kun je in een dynamische omgeving snel en weloverwogen beslissingen nemen. Dat is belangrijk voor onze eigen organisatie, maar ook voor al onze klanten (van mkb tot onderwijs- of zorginstelling) die we op die manier ondersteunen.

Veelvuldig met klanten en bestuurders in gesprek zijn. Oplossingen bieden voor eventuele knelpunten en hen ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. Dat zijn de dingen waar ik voldoening uit haal. Lijntjes en verbindingen leggen; dat is mijn kracht. Dat komt omdat ik het prettig vind om samen met medewerkers en klanten aan oplossingen te werken. Zien dat mensen verder komen, geeft mij voldoening.

Buiten het werk besteed ik mijn tijd graag aan koken en sporten. Vooral met hardlopen en skiën kan ik mijn hoofd lekker leeg maken.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belastingadvies van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ook zorgeloos ondernemen? Wij helpen u met uw financiën en fiscale vraagstukken.
Bekijk onze dienst Direct contact
Belastingadviseur voor uw fiscale zaken