Vanoers.nlOver Van OersMedewerkersKurt van Heerewaarden
mr. K.A. van Heerewaarden
Senior manager fiscaal

mr. K.A. van Heerewaarden

Kurt van Heerewaarden is Tax Manager International bij Van Oers en is medeverantwoordelijk voor onze België desk. Hij is gespecialiseerd in de fiscale en sociale problematiek op het gebied van grensoverschrijdend werken en ondernemen. Daarnaast adviseert hij (familie)bedrijven die in of vanuit het buitenland -met name in de relatie met België- activiteiten ontplooien.
Over Kurt

Optimaal resultaat dat voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving

“Ik hou me voornamelijk bezig met fiscale planningsmogelijkheden en het structuren van activiteiten en vermogen. Samen met u ga ik voor een optimaal resultaat dat aan alle relevante wet- en regelgeving voldoet. Ik werk regelmatig samen met de Belgische adviseurs uit mijn netwerk.

Mijn klantenkring bestaat vooral uit (re)migrerende Nederlanders, immigranten en grensarbeiders. Ik adviseer en begeleid u graag bij internationale estate planning en de aankoop van buitenlands of Nederlands onroerend goed. Over mijn vakgebied geef ik lezingen en ik schrijf voor vakbladen.

Ik woon samen met mijn gezin in België; zelf woon ik er al ruim 15 jaar. Ik heb veel zaken ervaren die bij verhuizen naar en werken in het buitenland komen kijken. Ik neem u hier graag in mee, dus benut de voordelen en vermijd valkuilen!”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belastingadvies van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ook zorgeloos ondernemen? Wij helpen u met uw financiën en fiscale vraagstukken.
Bekijk onze dienst Direct contact
Belastingadviseur voor uw fiscale zaken