drs. E.P.C. (Edgar) van Hassel
Senior manager fiscaal

drs. E.P.C. (Edgar) van Hassel

Edgar is manager van de afdeling International Tax Solutions en houdt zich voornamelijk bezig met Corporate Clients. Hij adviseert zijn klanten met name op het gebied van inbound en outbound structurering, transfer pricing en het structureren van Private Equity.
Over Edgar

Ik adviseer u graag over vennootschapsbelasting, dividendbelasting en internationaal belastingrecht en zakendoen in het buitenland.

“Na mijn opleiding Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg ben ik aan de slag gegaan in de algemene praktijk. Al snel merkte ik dat mijn interesse lag bij complexe, internationale vraagstukken en ben ik de ‘corporate richting’ ingeslagen. Ik volgde diverse Post Master-modules aan de Universiteit van Leiden om me verder te specialiseren in het Internationale Belastingrecht en Transfer Pricing.

Ik ondersteun en begeleid ondernemers op het gebied van vennootschapsbelasting, dividendbelasting en internationaal belastingrecht. Ook voor fiscale aspecten bij herstructureringen, fusies, splitsing- en overnametrajecten kunt u bij mij terecht. Als afgevaardigde van Van Oers ben ik regelmatig spreker op congressen binnen de Leading Edge Alliance; de internationale associatie waarbij Van Oers is aangesloten.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belastingadvies van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ook zorgeloos ondernemen? Wij helpen u met uw financiën en fiscale vraagstukken.
Bekijk onze dienst Direct contact
Belastingadviseur voor uw fiscale zaken