Christiaan Cornet
Directeur fiscaal

Christiaan Cornet

Christiaan Cornet werkt als directeur International Tax voor bedrijven met fiscale grensoverschrijdende vraagstukken; zowel corporates als grote familiebedrijven. “We opereren met ons team vanuit de inhoud maar met oog voor de relatie” zegt hij. Ofwel de oplossing moet technisch kloppen maar wél passen bij de klant.
Over Christiaan

“Pareltje op het gebied van internationaal fiscaal advies”

Voor Christiaan kan de fiscale uitdaging niet groot genoeg zijn. Dat is al vanaf zijn studietijd (2008-2014). “Aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam nam ik met een beperkte groep studenten deel aan een meester doctorandus programma en combineerde ik in zowel de bachelor- als masterfase de studie bedrijfseconomie met fiscaal recht.”

In deze periode maakt Christiaan al kennis met Van Oers, namelijk als werkstudent. Bij de afdeling Corporate Finance van Van Oers proeft hij dan enkele maanden van de charme van transactievraagstukken. Het helpt hem weloverwogen te kiezen voor de belastingadviespraktijk, waarin hij de grootste intellectuele uitdaging vindt. Na zijn studie vindt hij die bij een van de grootste (internationale) belastingadvieskantoren in Nederland waar hij bijna acht jaar met plezier werkt.

Eind 2021 switcht Christiaan vol overtuiging naar Van Oers. Over deze opnieuw weloverwogen keuze zegt hij: “Van Oers is ambitie! Bij Van Oers is ruimte voor ondernemerschap; meedenken en meebouwen aan de organisatie met op de inhoud voldoening en in de breedte uitdaging. Mijn rol is om samen met ons team de corporate klanten en grote familiebedrijven, die ook internationaal actief zijn, op de inhoud en op de relatie blijvend te verrassen, elke keer weer. We willen International van Van Oers het pareltje laten zijn op het gebied van internationaal fiscaal advies ten opzichte van onze concullega’s. Daarbij bouw ik aan een sterk eigen Duits netwerk dat ik actief onderhoud naast het internationale netwerk Leading Edge Alliance waar Van Oers actief deel vanuit maakt. Mijn achtergrond en opleiding bij een van de grootste belastingadvieskantoren in Nederland verloochen ik hierbij niet.

Met het International team van Van Oers denken we vanuit de inhoud proactief met onze klanten mee en delen we op een pragmatische manier onze kennis. Vanuit een langdurige band met onze relaties voelen we goed aan waar de klant heen wil. Dit bindt goede cliënten aan Van Oers en zorgt er tevens voor dat zowel junior als senior fiscalisten zich in ons team uitgedaagd voelen. Natuurlijk coach en begeleid ik hen daarbij vanuit mijn expertise. Continue aandacht voor vaktechniek is voor mij essentieel. Daarom reserveer ik doordeweeks altijd minimaal één dagdeel maar geregeld ook meer voor vaktechniek. Dat laat zich overigens prima combineren met aandacht voor mijn gezin met drie jonge jongens en mijn grote familie.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Christiaan Cornet
Christiaan Cornet | Directeur fiscaal
Benieuwd wat Christiaan voor u kan betekenen?
Onze specialisten staan voor u klaar. Neem contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zij helpen u graag verder!