Typ hier uw zoekwoord

Uw financieel adviseur in Oosterhout

Location Europark 5, 4904 SX Oosterhout
Mail Postbus 60, 4900 AB Oosterhout
Vestiging Oosterhout
Openingstijden
  • Ma t/m vrij Za en zo
  • 08:30 - 17:00 Gesloten

In 1980 heeft Van Oers een vestiging in Oosterhout geopend. Vanuit deze locatie richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote mkb bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.

Dienstverlening

Bij Van Oers Oosterhout staan onze accountants en adviseurs klaar om u te voorzien van accountancy advies, belastingadvies en advies op het gebied van Business Solutions. We bieden een zeer brede dienstverlening aan, want ook voor advies op het gebied van loonadministratie, HRM-vraagstukken en/of strategisch advies bent u bij Van Oers Oosterhout aan het juiste adres.

De specialisten van Van Oers Oosterhout zijn betrokken bij de regio waarin ze werken en hebben ervaring met ondernemen in de regio. Door de uitgebreide ervaring die we door de jaren heen hebben opgebouwd kunnen we veel mkb ondernemers ondersteunen.

Werken bij Van Oers Oosterhout

We willen onze klanten zo optimaal mogelijk bedienen. Om dat voor elkaar te krijgen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Samen gaan we voor succes. Kom jij werken bij het leukste accountantskantoor in de regio West-Brabant? Bekijk dan alle vacatures op werkenbijvanoers.nl.

Parkeergelegenheid

U heeft de mogelijkheid om aan de voorzijde van ons kantoor uw auto te parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor bezoekers van Van Oers Oosterhout. Let wel op; er zijn hier maar een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.