Vanoers.nlDienstenAccountancyAccountant Oosterhout

Uw accountant in Oosterhout

Een accountant in Oosterhout nodig die u volledig kan ontzorgen? Van Oers is uw regionale adviseur en sparringpartner. Als ondernemer wilt u zekerheid. U wilt gewezen worden op kansen en u wilt dat uw cijfers worden door vertaald naar mogelijkheden. Onze accountants in Oosterhout zijn vooruitstrevend en bieden u nieuwe perspectieven. Zo kunt u blijven groeien.

Vestiging Oosterhout

Onze werkwijze

De werkwijze van de accountants van Van Oers in Oosterhout is persoonlijk en betrokken. Samenwerken met mensen en voor mensen. Deze fijne werksfeer geldt zowel intern, als extern. Dit zorgt ervoor dat we samen met u de beste resultaten voor u en uw bedrijf behalen.

Uw persoonlijke accountant in Oosterhout

Bij Van Oers krijgt u een vast contactpersoon als accountant in Oosterhout toegewezen. U kunt al uw vraagstukken bij uw persoonlijk aanspreekpunt neerleggen. Samen met het hele team helpt hij of zij jou met:

 • Administratieve verplichtingen die wettelijk zijn voorgeschreven
 • Verkrijgen van de juiste stuurinformatie
 • Het zo efficiënt en digitaal inrichten van de administratie

  We bieden u ondersteuning op allerlei gebieden. Zo kunt u zich volledig bezighouden met wat u graag doet; ondernemen.

  Fases van uw onderneming

  In elke fase van uw onderneming wilt u worden voorzien van het beste advies. De levensfases van uw onderneming zijn bijvoorbeeld:

  Een startende ondernemer heeft andere dingen aan zijn hoofd dan een onderneming die zijn bedrijf over gaat dragen. Voor al die levensfases van uw onderneming heeft u passend advies nodig. Dat begrijpen de accountants van Van Oers.

  Door de verschillende disciplines die Van Oers in huis heeft, zorgen we dat u altijd met de juiste adviseur aan tafel zit. Zo houdt u altijd één aanspreekpunt, maar heeft u wel het voordeel van het beste advies bij de juiste fase waarin uw onderneming zich bevindt.

  Specialistische kennis

  De accountants van Van Oers hebben ieder hun eigen specialisme. Zo zijn ze de accountants in Oosterhout gespecialiseerd in Due Diligence, Zorg en AFAS Consultancy. Maar ook met uw MKB-vraagstuk ondersteunen ze u graag.

  Due Diligence

  Met een Due Diligence onderzoek krijgt u snel inzicht in de gezondheid van uw onderneming of van de onderneming die u wilt overnemen. De fiscale, financiële, operationele en juridische aspecten worden getoetst. Op basis daarvan krijgt u een advies van onze Due Diligence specialisten en bent u op de hoogte van eventuele knelpunten, mogelijkheden en kansen.

  Zorg

  De zorgbranche staat enorm onder druk. U krijgt te maken met patiënten die kritischer zijn geworden en verzekeraars die vergoedingen maximaliseren. Tarieven staan onder druk. Naast dat u dus kwalitatief hoogwaardige zorg moet leveren aan uw patiënten, bent u ondertussen ook ondernemer en draagt u de verantwoordelijkheid over de gezondheid van uw onderneming. Laat u ondersteunen door een adviseur die in deze sector gespecialiseerd is.

  AFAS Consultancy

  Van Oers is gecertificeerd AFAS partner. Om het maximale uit uw AFAS software te halen, is het van belang dat proceskennis en kennis van wet- en regelgeving gecombineerd wordt met kennis van de software. Wij hebben deze kennis in huis en bieden uitgebreid advies inzake de inrichting van uw AFAS Profit omgeving.

  Uw lokale partner die altijd up-to-date is

  Oosterhout heeft veel bedrijvigheid als stad. Onze accountants zijn daardoor uw lokale partner en zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de regio. U bent verzekerd van de meest actuele kennis en inzichten. Onze accountants volgen alle ontwikkelingen in uw branche op de voet, dankzij de meest moderne softwareoplossingen. Hierbij is de samenwerking met u altijd het uitgangspunt. Zo kunnen we u van het beste advies voorzien.

  Een accountant in Oosterhout waar u op kunt bouwen

  Bent u op zoek naar een accountant die de regio en de branche kent waarin u werkzaam bent? Een accountant waarmee u het optimale uit uw bedrijf kunt halen? Dan is Van Oers de perfecte partner voor uw organisatie! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak en leer de accountants in Oosterhout kennen.

  Oosterhout

  Europark 5
  4904 SX Oosterhout
  Postbus 60
  4900 AB Oosterhout
  Tel. : (0162) 49 70 60
  Fax : (0162) 49 70 61

  Benieuwd wat wij nog meer doen en voor u kunnen betekenen?
  Vul het contactformulier in. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
  Neem contact op Maak direct een afspraak