Johan Cornet MSc. RA
Directeur accountancy

Johan Cornet MSc. RA

Vanaf januari 2020 is Johan Cornet als directeur Accountancy medeverantwoordelijk voor de accountancypraktijk Van Oers in Oosterhout. Daarnaast is hij betrokken bij transactiegerelateerde adviesdiensten voor aan- en verkoop van ondernemingen waaronder Due Diligence onderzoeken.
Over Johan

“Met ondernemers meegroeien”

“Na mijn studie Accountancy (aan toen nog de heao) werkte ik tien jaar in een gecombineerde accountancypraktijk. Naast mijn werk, behaalde ik de post-master Registeraccountant bij Nyenrode Business Universiteit. In combinatie met mijn jonge gezin – met drie dochtertjes – echte tropenjaren! Maar als ik aan iets begin, dan maak ik het af.

Eind 2016 kwam ik in contact met Van Oers. De cultuur trok me aan. Gewoon normaal, zoals ik van huis uit gewend ben. Ik ben de tweede in een gezin met acht kinderen en groeide op in Zeeland, op het eiland Tholen. Daar woon ik nog steeds. De reistijd naar Van Oers heb ik er graag voor over, omdat ik bij dit kantoor met veel plezier werk en voldoende kansen zie om me aan de regio te binden.

Vanaf 2017 maakte ik bij Van Oers elk jaar een loopbaanstap; van accountant naar teamleider accountant, manager en directeur. Met team Oosterhout wil ik de MKB-praktijk uitbreiden. Niets leuker dan met ondernemers meegroeien door hen goed te adviseren. Start-ups en scale-ups hebben mijn bijzondere interesse. Het is een van de redenen waarom Van Oers mede-initiatiefnemer is van ZaakVooruit. Deze stichting ondersteunt ondernemers in de regio Dongemond/Amerstreek bij het versnellen van hun bedrijfsgroei. Daar krijg ik energie van! Ik ben resultaatgericht en ga ver in het vinden van perfecte mogelijkheden voor ondernemers. Dat streven naar perfectie heb ik overigens niet alleen in mijn werk; ook als ik thuis aan het klussen ben, voor mij dé manier om te ontspannen.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accountants van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zijn uw accountant voor nu en voor de toekomst. Zorg ook dat uw zaken goed geregeld zijn.
Bekijk onze dienst Direct contact
Accountant in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zundert