Vanoers.nlDienstenInternationaal zakendoenOver Van Oers International

Over Van Oers International

Vlaggen landen
Over van oers international

Internationale wet- en regelgeving

Van Oers International helpt zowel personen als bedrijven met de fiscale en financiële wet- en regelgeving in binnen- en buitenland. Onze belastingadviseurs zijn gespecialiseerd in internationale vraagstukken. We staan u bij met het organiseren van een stap over de grens – van Nederland naar het buitenland en vice versa. Bijvoorbeeld als u een vestiging in Polen wilt opzetten, als u in België gaat wonen of als u terugkomt van een langdurig dienstverband in de VS.

Internationaal zakendoen: met vertrouwen de grens over

De keuze voor het buitenland kan u veel moois brengen. Maar de weg ernaartoe zal zeker niet makkelijk zijn. Elk land heeft zijn eigen wetten, regels en gebruiken. Het is dan ook van groot belang dat u daar op de juiste manier mee omgaat. Hierbij kunt u vertrouwen op de kennis en ervaring van Van Oers International. We helpen u om het traject goed uit te stippelen en het zorgvuldig door te lopen.

Over van oers international

De meerwaarde van specialisten

De belastingadviseurs van Van Oers International richten zich volledig op internationale vraagstukken. Samen hebben we al heel wat cliënten begeleid om de stap naar het buitenland succesvol af te ronden. Die ervaring komt natuurlijk goed van pas. We overzien het traject van A tot Z en kunnen uw eerste vragen direct beantwoorden.

Associatie van buitenlandse collega’s

We maken gebruik van een sterk netwerk in het buitenland. Collega’s met de vereiste knowhow, die de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. Ze kennen de wet- en regelgeving tot in detail en ze weten hoe ze lokale autoriteiten het best kunnen aanspreken.

Over van oers international

Leading Edge Alliance: een wereldwijde associatie

Op internationaal niveau zijn wij aangesloten bij The Leading Edge Alliance. Een professionele organisatie van meer dan 190 onafhankelijke accountants- en (belasting)advieskantoren in meer dan 100 landen. Deze associatie biedt ons onder andere kennis, educatie, training en het gebruik van collega-kantoren over heel de wereld.

over van oers international

Alles weten over internationaal zakendoen?

Genoeg over ons, tijd voor uw verhaal. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we u alles vertellen over internationaal zakendoen.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Klanten die u voor zijn gegaan

Samenwerking met Van Oers International

Christiaan Cornet
Christiaan Cornet | Directeur fiscaal
Benieuwd hoe we uw bedrijf verder helpen met internationaal zakendoen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.