Vanoers.nlDienstenHR SolutionsSectorenLoonadvies voor de agrobranche

Uw loonadministratie in de agrarische sector

Agroflits week 18
Sectoren van van oers

Uw loonadministratie in de agrarische sector

De agrarische sector vraagt specialistische kennis op het gebied van loonadministratie. Seizoenarbeid, scholieren, vaste werknemers, buitenlandse werknemers, payrolling, uitzendbureaus, er zijn vele manieren waarin de agrarische sector in haar arbeidsinvulling tracht te voorzien. Elke regeling heeft specifieke voorwaarden en mogelijkheden. We adviseren u bij het invullen van uw arbeidsbehoefte.

Sectoren van van oers

Volledige verzorging of controle op uw loonadministratie

Voor veel ondernemers is het doen van de salaris- of loonadministratie een enorm tijdrovende klus. Vooral het op de hoogte blijven van alle wet- en regelgeving kan een uitdaging zijn. Als gedreven ondernemer wilt u dat dit goed geregeld is. Het liefst heeft u er zelf geen omkijken naar. Wij kunnen uw loonadministratie verwerken van A tot Z, waarbij u naar wens zelf een gedeelte van de werkzaamheden kunt overnemen. Van Oers Loonadvies beschikt over de kennis en ervaring in de agrarische sector om u hierin van het juiste advies te voorzien.

Uitbesteden van uw salarisadministratie

Uw personeel is het kostbaarste bezit wat u heeft en een juiste salarisadministratie kan bijdragen aan de tevredenheid van uw medewerkers. De verwerking van de loonadministratie is daarom erg belangrijk. Het uitbesteden van deze maandelijkse werkzaamheden kan voor u een opluchting zijn, zodat u er zelf niet meer naar om hoeft te kijken.

Onder het uitbesteden van de loonadministratie wordt verstaan:

  • Het verzorgen van de salarisadministratie.
  • Verwerken van mutaties.
  • Uitvoeren van loonberekeningen.
  • Versturen van loonaangiftes.
  • Aanleveren van gegevens pensioenfonds.
  • Aanleveren gegevens voor de financiële administratie.

De expert in de agrarische sector

Het agrarische team van Loonadvies is gespecialiseerd in de agrarische cao’s: Glastuinbouw, Open Teelten, Hoveniersbedrijf, Productiegerichte dierhouderij en Groen Grond en Infrastructuur. Daarnaast zijn zij bekend met de verschillende aspecten die komen kijken bij het werken met arbeidsmigranten. Onze adviseurs kunnen met u meedenken hoe u de cao- en fiscaal gerelateerde regelingen zo optimaal mogelijk kunt inzetten en de loonkosten zo laag mogelijk kunt houden. Dit zodat u een juist nettoloon kunt uitbetalen. Omdat geen enkel agrarisch bedrijf hetzelfde is, komen onze adviseurs graag bij u langs om zaken zoals de cafetariaregeling of subsidieregelingen met u door te nemen.

Naast onze vaktechnische kennis hebben wij ook goede contacten met derde partijen, zoals LTO en Sazas ziekteverzuimverzekeringen.

Mogen wij u verwelkomen?

Van Oers is o.a. adviseur en sparringpartner voor agrarische ondernemers in de boomkwekerij, akkerbouw en (glas)tuinbouw. Niet alleen op het gebied van salarisadministratie kunnen wij u verder helpen, maar ook als het gaat om accountancywerkzaamheden, fiscale vraagstukken of bedrijfsovernames.

Wilt u zeker zijn van een correcte en betrouwbare loonadministratie? Dan neemt Van Oers dit graag van u over! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bekijk ons Agro team

Wij bezoeken de klant op locatie om op maat gemaakte adviezen te kunnen geven en we denken graag mee met de werkgever. Er zijn korte lijntjes met de collega’s van Van Oers Agro, daarnaast kan er snel geschakeld worden met de arbeidsjuristen of loonbelastingspecialisten. Iedere werkgever krijgt een vaste contactpersoon. Mocht het voorkomen dat deze adviseur niet aanwezig is, dan zijn er nog 4 agrarisch gespecialiseerde adviseurs beschikbaar zodat er altijd een juist advies gegeven kan worden.

Mariska Meijer - van As
Mariska Meijer - van As | Senior payroll specialist
Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen?
Onze specialisten staan voor u klaar! Neem direct contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.