Vanoers.nlDienstenBelastingadviesOver Van Oers Belastingadvies

Over Van Oers Belastingadvies

Documenten doornemen
Over Van Oers Belastingadvies

Eén belastingadviseur, dus één contactpersoon

Als klant van Van Oers heeft u een eigen contactpersoon. Een ervaren belastingadviseur die niet alleen uw cijfers kent, maar ook uw dagelijkse praktijk en doelen voor de lange termijn. Zo kunt u vertrouwen op snelle antwoorden en tijdige oplossingen. Graag zien wij dat u in deze adviseur een vertrouwenspersoon vindt, een ondernemer achter uw bedrijf. Onze belastingadviseurs behoeden u voor valkuilen en als wij problemen signaleren, adviseren wij u over goede oplossingen die zowel uw privé belang als uw zakelijk belang behartigen. Daarbij vinden we het belangrijk om een goede band met u op te bouwen.

Waarom Van Oers Belastingadvies?

  • Eén vast aanspreekpunt.
  • Fair pricing.
  • Gevoel voor veranderingen in de markt.
  • Betrokken, daadkrachtig, oplossingsgericht.
  • Korte lijnen met andere specialisten bij Van Oers.

Over Van Oers Belastingadvies

Specialistische teams

De veranderingen in ons vakgebied volgen elkaar steeds sneller op. Dat maakt het noodzakelijk om met specialisten te werken. Professionals die hun interesse volgen en zich volledig richten op hun onderwerp. De kennis van deze specialisten bundelen we in teams, die samen de ontwikkelingen volgen en tot innovatieve oplossingen komen.

Alle kennis in huis

Voor bijzondere vraagstukken steekt uw adviseur zijn licht op bij specialisten. Binnen Van Oers kan dat vrijwel altijd in eigen huis. Daar merkt u niks van: uw contactpersoon stuurt alles aan en blijft uw aanspreekpunt. En hoe ver uw onderneming ook gaat, wij kunnen u bij elke stap begeleiden. Veel klanten vertrouwen hun zaken dan ook vanaf de start van hun bedrijf aan ons toe. En wij begeleiden die in iedere fase van hun ondernemerschap.

Snel en gedegen

De specialisten van Van Oers Belastingadvies richten zich volledig op hun eigen specifieke vakgebied. Ze beschikken over waardevolle ervaring en volgen de meest recente ontwikkelingen binnen hun specialisme nauwgezet. Hierdoor kunt u vertrouwen op een advies dat is toegespitst op uw specifieke situatie. Ofwel; Van Oers Belastingadvies levert maatwerk.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Gerard van Nieuwenhuijzen
Gerard van Nieuwenhuijzen | Directielid fiscaal
Tijd voor een kennismaking!
Spreekt onze werkwijze u aan? We nodigen u bij deze van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op.
Neem contact op phone Terugbelverzoek