Vanoers.nlDienstenBelastingadviesBtwBuitenlandse btw-registraties

Buitenlandse btw-registraties

Buitenlandse vestiging
Buitenlandse btw-registraties

Btw bij ondernemen in het buitenland

Indien u als ondernemer internationaal handelt of gaat handelen kunt u mogelijk te maken krijgen met buitenlandse btw-verplichtingen. Deze verplichtingen kunnen soms als lastig en onduidelijk ervaren worden. Het kan zelfs zo zijn dat u niet eens wist dat u eigenlijk met buitenlandse btw-verplichtingen te maken heeft.

Buitenlandse btw-registraties

Buitenlandse btw-aangiften indienen

Of u nu grensoverschrijdende diensten en/of leveringen verricht of (accijns)goederen in opslag heeft in buitenlandse warehouses, al deze transacties kunnen mogelijk leiden tot buitenlandse btw-registraties en aansluitend de verplichting tot het indienen van buitenlandse btw-aangiften. Van Oers Belastingadvies ondersteunt u op dit gebied. Samen met onze partners uit de Leading Edge Alliance kunnen wij u begeleiden bij de complete btw-registratie in het buitenland en aanverwante btw-zaken.

Soorten buitenlandse btw-registraties

Specifiek kunt u denken aan:

  • Wereldwijde btw-registraties/Good and Services Tax (GST) registraties, afhankelijk van het land waar u zich dient te registreren en het indienen van btw-aangiften (al dan niet met behulp van fiscale vertegenwoordiging).
  • Expertise en ondersteuning op het gebied van het managen van btw-vraagstukken of belastingcontroles door lokale autoriteiten.
Meer weten?

Neem direct contact met ons op

Kevin Treuren
Kevin Treuren | Btw-specialist
Meer weten over buitenlandse btw-registraties?
Ondersteuning nodig of vragen over buitenlandse btw-registraties? Wij helpen u graag verder. Aarzel niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen met een van onze btw-specialisten.
Neem contact op phone Terugbelverzoek