Vanoers.nlBranchesTransport en logistiekInzicht in uw verbeterpotentieel

Haal het optimale uit uw transportbedrijf

Containers

Reflectiescan door Van Oers

Inzicht bieden in het verbeterpotentieel

De snel veranderende economie vraagt om inzicht in het verbeterpotentieel van uw organisatie. Hoe blijft uw onderneming relevant, op welke thema’s kunt u verbeteren, waar liggen kansen voor innovatie en hoe is de cultuur binnen uw onderneming? Als dit vragen zijn die bij u spelen, dan is de reflectiescan een oplossing om deze vragen duidelijk te krijgen. Specifiek voor de logistieke sector hebben wij een reflectiescan ontwikkeld die inzicht geeft in de volgende onderzoeksgebieden:

  • Leiderschap
  • Strategie
  • Samenwerking & communicatie
  • Innovatie
  • Efficiëntie
  • Cultuur
reflectiescan door van oers

De verbeteringsmogelijkheden van uw transportbedrijf

De scan is door meerdere betrokkenen in uw onderneming in te vullen. De verschillende uitkomsten van de scan worden overzichtelijk weergegeven. Hiermee krijgt u inzicht in de standpunten van de diverse betrokkenen en de kansen voor verbetering. Ideaal om een managementteam of verschillende generaties te laten nadenken over strategische thema’s. De reflectiescan stelt u in staat na te denken over strategische vraagstukken en daarmee even afstand te nemen van de operationele zaken. De uitkomst van de reflectiescan kan gebruikt worden om een businessplan te maken en om door te pakken op verbeterpotentieel. Wij helpen u daarbij.

Demis van Loenhout
Demis van Loenhout | Senior manager accountancy
Benieuwd wat het verbeterpotentieel van uw transportbedrijf is?
Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zij helpen u graag verder!