Groei van uw agrarische onderneming

Bouwstenen neerleggen
Groeien met Van Oers Agro

Groei van uw agrarische onderneming

Het doel van veel ondernemers is het realiseren van groei. Meer oppervlakte, meer rechten, starten met personeel, meer klanten. Kortom: meegaan in de trend die schaalvergroting heet. Voor groei is visie en durf nodig, een stabiele bedrijfsvoering, maar vooral inzicht in uw cijfers. Te hard groeien kan betekenen dat u onverstandige risico’s neemt. Maar door niet te groeien kunt u de concurrentieslag met uw collega’s op kostprijsniveau verliezen. Over groei moet goed worden nagedacht, er moet een helder plan achter liggen.

Groeien met Van Oers Agro

De accountant als sparringpartner bij uw groeifase

Uw adviseur ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw groeivisie. Door jarenlange ervaring in vergelijkbare situaties kunnen we u perfect aangeven waar uw kansen liggen, maar kunnen we u ook behoeden voor de valkuilen die u zult tegenkomen. We zijn er voor u als sparringpartner, fungeren als klankbord en helpen u bij het op verantwoorde wijze realiseren van uw plannen.

Financieel inzicht

Door onze manier van werken verschaffen we u via onze online dienstverlening dagelijks  uw actuele cijfers. Cijfers die de basis vormen voor uw groeiplannen. Of het nu gaat om een wijziging van uw ondernemingsvorm of de keuze tussen het aannemen van eigen personeel, het inhuren van zzp’ers of een agrarisch uitzendbureau, met de juiste financiële kengetallen wordt u in de gelegenheid gesteld de optimale afweging te maken.

Haal het optimale uit uw groeifase

De groeifase is misschien wel de mooiste levensfase van uw bedrijf. Het gaat u voor de wind, uw bedrijf wordt groter en u kunt volop doen waar u voor gekozen heeft: ondernemen. De adviseurs van Van Oers Agro staan u hier graag in bij en benutten graag hun kennis en ervaring om samen met u uw doel te bereiken.

Theunis Mulders
Theunis Mulders | Directeur
Wilt u op de juiste manier groeien met uw agrarische onderneming?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek