Vanoers.nlHoe kan ik het beste mijn bedrijf overdragen aan mijn kinderen?
Hoe kan ik het beste mijn bedrijf overdragen aan mijn kinderen?

Een bedrijfsopvolging vereist een lange en zorgvuldige planning en een brede aanpak. Het is bijvoorbeeld van belang om alle belanghebbenden te betrekken in dit traject zodat achteraf geen onvrede binnen de familie ontstaat. Daarnaast is het voor u als overdrager van de onderneming van belang om inzicht te hebben in uw financiële situatie.

 

Juiste planning

Met de juiste planning bepalen wij samen met u de optimale route. Binnen de fiscale wetgeving zijn diverse faciliteiten aanwezig om het familiebedrijf over te dragen aan de volgende generatie. Door gebruik te maken van de bedrijfsopvolgingsregeling is het bijvoorbeeld mogelijk om schenkbelasting te besparen.

 

Continuïteit gewaarborgd

Door onze brede aanpak zorgen wij ervoor dat de bedrijfsopvolging zo soepel mogelijk verloopt. U heeft de wetenschap dat het bedrijf bij de volgende generatie in goede handen is en dat de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd is.

Daarnaast zorgen wij voor inzicht dat u ook voldoende vermogen blijft behouden om in uw levensonderhoud te voorzien en helpen wij u met de diverse besprekingen tussen alle familieleden. We adviseren u graag.

martin ceelen
Martin Ceelen
Senior belastingadviseur
Direct contact

Van Oers Belastingadvies
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.