van oers oosterhout

Vestiging Oosterhout

In 1964 opende Harrie van Oers zijn accountantskantoor in Breda. Inmiddels bestaat Van Oers 50 jaar en zijn we met 5 kantoren uitgegroeid tot een van de grootste kantoren in Zuid-Nederland. Uiteraard blijven we het voorbeeld volgen van Harrie van Oers: persoonlijk, betrokken en daadkrachtig. Hoewel we de dienstverlening bieden van een groot kantoor, zijn we ook nog steeds het ‘kantoor om de hoek’. Verwacht van ons persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en constructief overleg.

Oosterhout

In 1980 heeft Van Oers een vestiging in Oosterhout geopend. Vanuit deze locatie richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters.

Routebeschrijving

Komende vanuit de richting Utrecht:
volg de A27-E311 richting Breda, neem de afslag Oosterhout-Zuid en sla onderaan de afrit rechtsaf; zie vervolg.

Komende vanuit de richting Rotterdam:
volg A16-E19 richting Antwerpen, neem bij knooppunt Zonzeel de afslag naar de A59 richting Oosterhout;
neem bij knooppunt Hooipolder de afslag naar de A27 richting Oosterhout; neem de afslag Oosterhout-Zuid; sla onder aan de afslag rechtsaf; zie vervolg.

Komende vanuit de richting Antwerpen:
volg A16-E19 richting Rotterdam; neem de afslag N263 Breda/Rijsbergen (bekend als de oude zuidelijke rondweg); volg deze rondweg in de richting Utrecht A27; neem de afslag Oosterhout-Zuid; sla onderaan de afrit linksaf; zie vervolg.

Komende vanuit de richting Tilburg:
volg rijksweg A58-E38; neem na de afslag Bavel, neem direct de afslag Breda-Utrecht A27; neem de afslag Oosterhout-Zuid; sla onderaan de afrit linksaf; zie vervolg.

Vervolg:
bij de stoplichten gaat u rechtdoor;
Sla de eerste straat rechtsaf (Eikdijk)
Sla de eerste straat linksaf (Europark)
Van Oers accountancy & advies bevindt zich meteen aan de linkerkant. Er is parkeergelegenheid aan de voorzijde van het kantoor.

Vestiging Oosterhout

van oers oosterhout

Van Oers Accountancy & Advies

Europark 5
4904 SX Oosterhout
Postbus 60
4900 AB Oosterhout
Tel. : (0162) 49 70 60
Fax : (0162) 49 70 61

Bel mij terug
Naam:*
Telefoon:*
E-mailadres:*
Waarover wilt u terug gebeld worden?:*
Welke vestiging mag u bellen?:*