Vanoers.nlAgroAgroflits week 48

Agroflits week 48 

Agroflits week 48

Lees hieronder het laatste agrarische nieuws.

Investeringsregeling POP3+ 2022

Sinds donderdag 1 december 2022 is er een nieuwe investeringsregeling geopend waarbij u subsidie kunt aanvragen om uw bedrijf duurzamer en moderner te maken. Het is de opvolger van de vorig jaar geopende regeling ‘Investeren in Groen Economisch Herstel’. Er kan subsidie aangevraagd worden voor 26 soorten investeringen in 5 categorieën. Deze worden in het volledige artikel verder toegelicht.

Afschaffing Jubelton

In het Belastingplan 2023 is benoemd dat de eenmalig verhoogde schenkingsvrijstelling ten behoeve van de eigen woning, ook wel de jubelton genoemd, per 1 januari 2024 wordt afgeschaft. Wat houdt dit in en wat zijn de verdere mogelijkheden? Lees het volledige artikel.

“Overdag het nadenkwerk, ’s avonds bezig in ons eigen akkerbouwbedrijf”

Evelien Testers is assistent-accountant voor Van Oers Agro in Roosendaal. Daarnaast werkt zij actief mee in het bedrijf van haar ouders, Potatostore. Ze combineert dus twee banen. Daarin is zij bij Van Oers Agro zeker niet de enige. Een groot deel van Eveliens collega’s heeft thuis een agrarisch bedrijf.

‘De kennis die ik van jongs af aan heb opgedaan in ons eigen akkerbouwbedrijf, komt goed van pas bij mijn accountancywerkzaamheden voor agrarische klanten van Van Oers’ zegt Evelien. Lees het medewerkersverhaal van Evelien.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact op met onze Agro afdeling of bel met uw relatiebeheerder. U kunt contact opnemen via onderstaande button of per mail: agro@vanoers.nl.

Theunis Mulders
Theunis Mulders
Directeur
Bekijk onze open-staande vacatures op Werken bij Van Oers.
Van Oers Agro

Bent u op zoek naar een agrarisch adviseur?

Van Oers Agro ondersteunt u om het optimale uit uw agrarische onderneming te halen. Wij zijn uw agrarisch adviseur die zelf uit de sector komt, geven u deskundig advies op maat en actueel inzicht in de financiële positie van uw bedrijf.
Meer informatie
Agroflits week 46

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Theunis Mulders
Theunis Mulders | Directeur
Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
Neem contact op met onze specialisten via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zij helpen u graag verder!