Een managementrapportage voor uw onderwijsinstelling

Onderwijs tafel
Managementrapportages door Van Oers Onderwijs

Managementrapportages voor het onderwijs

Een managementrapportage helpt u om inzicht te krijgen in uw onderwijsinstelling. Als functionaris of directeur plant, coördineert en controleert u de activiteiten binnen uw onderwijsinstelling. Een van de belangrijkste aspecten daarvan is het financieel management. U wil te allen tijde kunnen laten zien hoe u er financieel voor staat. Zo houdt u grip op de geldstromen en op de organisatie. Het is tevens het instrument om uw doelen te halen en strategische keuzes te maken. Middels het softwareprogramma AFAS heeft u realtime inzicht in uw financiële managementinformatie. U heeft direct de mogelijkheid om in te spelen op kansen. Onze specialisten richten dit zo optimaal mogelijk voor u in, zodat u in een handomdraai een managementrapportage voor u heeft.

Managementrapportages door Van Oers Onderwijs

Professioneel advies en tussentijdse rapportages

Onze onderwijsspecialisten stoppen niet bij het inrichten van uw realtime dashboard. Wij gaan nog een stap verder. Want wat betekenen die cijfers voor u? Wij gooien die cijfers niet zomaar over de schutting naar de directeur, het bestuur of andere partijen. Wij kijken naar wat die cijfers betekenen en geven toelichting. Wat speelt er, wat hadden we verwacht en wat zijn de uitgangspunten?

U bepaalt zelf hoeveel werk u uit handen geeft. U kunt ons inschakelen als controller en dan maken we de rapportages zelf. U kunt ook bij ons terecht als tegenlezer van de controller. Verder verzorgen wij de tussentijdse rapportages. Zo weten we altijd wat er speelt en wat het verhaal achter de cijfers is. Samen bouwen we op die manier een structuur op. Uw financiële administratie is bij ons in goede handen.

Managementrapportages door Van Oers Onderwijs

Wat kan Van Oers Onderwijs precies voor u betekenen?

  • Met onze financiële rapportagesoftware heeft u altijd realtime de beschikking over managementinformatie (liquiditeitsprognoses, kengetallen, staat van baat en lasten ten opzichte van de begroting, balanscijfers en openstaande posten).
  • Ondersteuning bij het inrichten van de rapportagetool zodat aansluiting ontstaat met uw organisatiedoelen.
  • Deze informatie kan met een druk op de knop gedeeld worden met alle belanghebbenden binnen uw organisatie, zonder extra kosten.

De specialisten van Van Oers Onderwijs staan voor u klaar en geven u objectief en gepast advies. Wilt u weten hoe wij uw organisatie verder kunnen helpen? Vraag het vrijblijvend aan een van onze specialisten.

Arianne Roos
Arianne Roos | Senior adviseur bedrijfsvoering onderwijs
Benieuwd hoe een managementrapportage uw onderwijsinstelling ondersteunt?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Neem contact op phone Terugbelverzoek