De juiste beloningsstrategie voor uw medewerkers

Employees
Regel uw beloningsstrategie met Van Oers

Strategisch belonen als succesfactor

Het aantrekken en belonen van getalenteerde medewerkers bepaalt onder meer het succes van uw familiebedrijf. Past uw beloningsbeleid bij de steeds wijzigende wensen van getalenteerde medewerkers? Hoe flexibel is het beloningsbeleid van uw familiebedrijf? Is het beloningsbeleid ingericht om getalenteerde medewerkers op lange termijn te kunnen binden? Is het aanname- en beloningsbeleid afgestemd op uw eigen onderneming? Onze adviseurs begeleiden u bij het strategisch invullen van uw beloningsbeleid.

Regel uw beloningsstrategie met Van Oers

De juiste medewerkers aan u binden

Personeel is geen kostenpost, maar dé bron om resultaat mee te behalen. Uw medewerkers vormen vaak een groot deel van het kapitaal van uw bedrijf en zij zijn van wezenlijk belang voor het succes van uw onderneming. Een goed personeelsbeleid en strategisch belonen is hierbij onmisbaar. We begrijpen dat u met onderstaande vragen zit.

  • Hoe pakt u een functioneringsgesprek aan?
  • Heeft u überhaupt al functieprofielen of taakbeschrijvingen op papier gezet?
  • Wat moet er gebeuren als uw personeel motiveringsproblemen heeft of er dreigt een conflictsituatie?
  • Hoe maakt u optimaal gebruik van hun kennis en vaardigheden?

Vragen die u misschien niet direct kunt beantwoorden. U bent immers ook druk met ondernemen. Wij brengen de behoeften van de organisatie en medewerkers in kaart en vinden de juiste balans.

Regel uw beloningsstrategie met Van Oers

Samen met u regelen wij het juiste personeels- en beloningsbeleid

Onze specialisten brengen uw huidige personeels- en beloningsbeleid in kaart. Aan de hand van daarvan bent u in staat uw personeelsbeleid te verbeteren en te optimaliseren. Dit vraagt vervolgens om een gedegen plan van aanpak dat rekening houdt met factoren zoals bedrijfscultuur, beschikbaar budget en beschikbare tijd.

Door de nauwe samenwerking met onze adviseurs op juridisch, fiscaal, pensioen- en organisatorisch gebied, wordt er een plan van aanpak opgesteld en wordt u volledig ondersteund bij de implementatie hiervan. Communicatie met medewerkers om een zo breed mogelijk draagvlak te creëren is een randvoorwaarde waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

willem bakker
Willem Bakkers | Manager fiscaliteit
Benieuwd wat een goede beloningsstrategie voor u kan betekenen?
Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.
Neem contact op phone Terugbelverzoek