Typ hier uw zoekwoord

Werken als accountant of fiscalist in onze mkb-praktijk

Meer weten? Neem contact op met onze recruiter Wendy
Werken als accountant en fiscalist

In onze mkb-praktijk werken tal van collega’s elke dag om onze klanten te ontzorgen bij hun administratieve processen. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Oosterhout, Breda, Zundert en Roosendaal.

Accountancy: onze mkb-samenstelpraktijk

Accountancy gaat tegenwoordig verder dan enkel het samenstellen van een jaarrekening. Ondernemers zijn op zoek naar een adviseur die meedenkt en hen wijst op kansen en risico’s. Natuurlijk ben je ook bezig met het opzetten en verwerken van administraties en het samenstellen van jaarrekeningen, maar bovenal ben je een sparringpartner voor onze klanten. Zo maak jij écht het verschil!

Werken als accountant

Accountancy vacatures

Als accountant ben jij de adviseur en sparringpartner voor onze niet-controleplichtige klanten. Je zet de administratie en het juiste managementinformatiesysteem op en verzorgt rapportages. Zo geef je inzicht in hoe strategie en bedrijfsrisico’s de jaarcijfers beïnvloeden. Wij bouwen graag een hechte band op met onze klanten. Door hen optimaal te ondersteunen kunnen zij succesvol en zorgeloos ondernemen. Wil jij aan de slag als accountant?

Bekijk onze accountancy vacatures

De fiscale praktijk van Van Oers

Onze belastingadviseurs ondersteunen en adviseren onze klanten onder andere op het gebied van financiële planning, herstructureringen, bedrijfsopvolging, estate planning en internationale vraagstukken. Persoonlijk contact staat hierbij voorop. Wij vinden het namelijk belangrijk om een goede band met onze klanten op te bouwen.

Werken als fiscalist

Fiscale vacatures

Als fiscalist ben je een allround sparringpartner voor onze klanten op fiscaal gebied. Je behoedt ondernemers voor valkuilen en signaleert fiscale kansen. Je houdt je bezig met fiscale structuren en beoordeelt jaarrekeningen op fiscale aspecten. Jouw werkzaamheden maken het verschil voor onze klanten.

Je werkt daarnaast veel samen met directe collega’s, maar ook met andere afdelingen. Zo kun jij je ontwikkelen tot een ware specialist. Wil jij aan de slag als fiscalist?

Bekijk onze fiscale vacatures

Waarom werken bij de mkb-praktijk Van Oers?

Bij Van Oers krijg je de ruimte om je talenten in de volle breedte tot bloei te laten komen. Wil jij jezelf specialiseren richting een specifieke sector? Dat kan! Omdat we in diverse sectoren werkzaam zijn is het mogelijk om je te specialiseren in bijvoorbeeld Agro, Transport, Retail en meer.

Diversiteit aan werkzaamheden

In onze mkb-praktijk is geen dag hetzelfde. Je werkt elke dag voor een diversiteit aan klanten. We bedienen lokale ondernemingen, maar ook grote (familie)bedrijven en internationaal opererende bedrijven in een groot aantal sectoren en branches. Door de brede dienstverlening die we aanbieden kun je indien nodig gemakkelijk schakelen met een collega van een andere afdeling of vestiging.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan al onze vacatures.

Bekijk alle vacatures

  • Max. bestandsgrootte: 24 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 24 MB.

onze collega’s aan het woord

Onderweg met Van Oers

Wendy Snel-Lutt
Wendy Snel-Lutt | Recruiter
Heb jij vragen over werken bij Van Oers?
Neem contact op met onze recruiter. Zij helpt je graag verder.