Typ hier uw zoekwoord

Kom jij werken bij Van Oers?

Neem contact op met onze recruiter Wendy
Werken bij Van Oers

Van Oers behoort tot één van de grotere accountancy en advieskantoren van Nederland. Dit doen we vanuit onze 5 vestigingen in West-Brabant. Je vindt ons in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal en Zundert. Om de beste mogelijke dienstverlening te kunnen bieden aan onze klanten zijn wij altijd op zoek naar goede mensen en nieuwe collega’s die ons team komen versterken.

Wat kun je verwachten bij Van Oers?

Samen werken aan kwaliteit, maar ook betrokkenheid, transparantie en vertrouwen zijn belangrijke begrippen binnen Van Oers. Zo ervaar je elke dag wat jouw werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Het persoonlijke contact met jouw klant speelt hierbij een belangrijke rol. We geven je daarnaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. En je krijgt volop kansen, maar die moet je wel zelf pakken.

Groei en ontwikkeling bij Van Oers

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft uitdagen en ontwikkelen en stimuleren jouw groei. Niet alleen op het gebied van vakkennis, maar ook op persoonlijk vlak. Vandaar dat wij onze eigen Van Oers University hebben. We willen graag dat jij je doelen kunt behalen en je ambities waar kunt maken en dat doen we onder andere door jou de mogelijkheid te geven om diverse opleidingen te volgen. Samen werken aan kwaliteit vinden we erg belangrijk en die willen we zo hoog mogelijk houden.

Midden in de samenleving

We kiezen heel bewust voor lokale vestigingen. Zo staan we werkelijk naast onze klanten en maken we deel uit van de lokale gemeenschap. Dichtbij mensen die klant zijn bij Van Oers of die bij ons werken. Dat maakt ook dat we betrokken zijn bij mooie, inspirerende (lokale) projecten en initiatieven. Meebouwen aan een duurzame samenleving, ook dat is werken bij Van Oers.

Werken bij Van Oers en onze vacatures

Ben jij enthousiast geworden en wil jij komen werken bij Van Oers? Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen! Bekijk hieronder voor welke functies wij o.a. nieuwe collega’s zoeken:

  Ontdek of Van Oers bij jou past

  Zijn wij een match? Of je nu net uit de schoolbanken komt of de volgende stap in jouw carrière wilt zetten. Bij Van Oers ben je aan het juiste adres. Kom jij Van Oers versterken?

  Heb jij wellicht niet de juiste studieachtergrond, maar wil je wel bij Van Oers aan de slag? Neem contact op met onze recruiters en zij gaan graag het gesprek met je aan.

  Bekijk alle vacatures op onze werken bij Van Oers website

  • Max. bestandsgrootte: 24 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 24 MB.

  onze collega’s aan het woord

  Onderweg met Van Oers

  Wendy Snel-Lutt
  Wendy Snel-Lutt | Recruiter
  Heb jij vragen over werken bij Van Oers?
  Neem contact op met onze recruiter. Zij helpt je graag verder.