Typ hier uw zoekwoord
Vanoers.nlPrinsjesdag en het BelastingplanBekijk het webinar Prinsjesdag

Bekijk het webinar Prinsjesdag

Webinar Prinsjesdag en het Belastingplan
webinar prinsjesdag van van oers

Webinar Prinsjesdag

Jaarlijks wordt op Prinsjesdag de rijksbegroting gepresenteerd. Hét moment voor Van Oers om te beoordelen wat de impact van deze wettelijke wijzigingen is voor u en uw bedrijf. Inmiddels zijn er al een aantal plannen en maatregelen bekend gemaakt in de fiscale voorjaarsnota: Box 3 en BOR. Duidelijk is dat er voor komend jaar veel veranderingen op de planning staan. Dit gaat grote gevolgen hebben voor u en uw organisatie.

Wilt u het webinar Prinsjesdag terugkijken?

Op 20 september vond ons webinar Prinsjesdag plaats. Kon u er niet bij zijn of wilt u het webinar nog eens terugkijken? Hieronder heeft u de mogelijkheid om het webinar terug te kijken.

In één uur bent u op de hoogte van de fiscale maatregelen die zijn aangekondigd en welke impact het Belastingplan 2024 voor u en uw organisatie heeft. Onze specialisten nemen u mee in de wettelijke wijzigingen en praten u bij. Wij nemen u aan de hand van praktijkvoorbeelden mee en leggen het u in begrijpelijke taal uit.

Bent u benieuwd wat de wijzigingen voor uw specifieke situatie betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten en plan alvast een 1-op-1 gesprek in.

Lenny Blaakman
Lenny Blaakman | Directeur fiscaal
Benieuwd wat de gevolgen van Prinsjesdag voor u zijn?
Meld u dan aan voor het webinar Prinsjesdag of neem contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder.