Keswin Corporaal
Manager duurzaamheidsadvies

Keswin Corporaal

Keswin heeft een brede achtergrond in organisatieadvies, koppelt nieuwe inzichten aan acties en wil werk doen dat ertoe doet. Hij is binnen van Oers verantwoordelijk voor de afdeling Duurzaamheidsadvies.
Over Keswin

Ik krijg energie van het creëren van beweging en het bedenken van nieuwe ideeën. Dat is ook nodig om als onderneming toekomstbestendig te blijven.

  • +11 jaar ervaring als organisatieadviseur o.g.v. strategie, verandering en duurzaamheid
  • Gewerkt in verschillende sectoren en in zowel kleine organisaties als binnen multinationals
  • Master Logistics & Operations Management, Universiteit van Tilburg
  • Strategisch, communicatief, teamspeler, resultaatgericht

“Sinds mijn eerste baan in 2008 ben ik inmiddels drie keer wat anders gaan doen. De rode draad bij elk van die stappen was mijn behoefte om meer impact te maken en meer zelf te kunnen bouwen. Oftewel, dingen die ertoe doen voor mijn klanten, maar ook voor onze maatschappij. Sinds begin 2023 mag ik bij Van Oers bouwen aan de afdeling Duurzaamheidsadvies waarmee we onze klanten willen helpen om toekomstbestendig te blijven in een wereld die snel verandert.

Wij helpen ondernemers verder op weg naar een duurzame toekomst; dat gaat ook over het milieu, maar vooral over je klanten, je toegevoegde waarde, en je werknemers. Hoe blijf je in de wereld na morgen relevant, en wat is de echte business case voor verduurzaming?”

Persoonlijk

“Ik ben getrouwd met Karlijn en samen hebben we drie jonge kinderen. We wonen vlakbij Breda en zoeken graag de gezelligheid van vrienden en familie op. Daarnaast speel ik al 25 jaar waterpolo en kook ik graag samen met een van onze kinderen.”

Favoriete SDG (Sustainable Development Goal)

Ik ga voor SDG 4 (Kwaliteitsonderwijs) & SDG 17 (Partnerships voor de goals); ik geloof dat goed onderwijs op veel verschillende manieren kan bijdragen aan het oplossen van de grootste uitdagingen in de toekomst en daarmee is de impact enorm. Ook geloof ik dat niemand alles alleen kan; door samen te werken kom je verder. En bovendien is dat eigenlijk ook veel leuker.”

Neem contact op met Van Oers
Vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Duurzaamheidsadvies van Van Oers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker, of het nu het gevolg is van wetgeving of van de verwachtingen die uw klanten of medewerkers van u hebben. Maar wat is duurzaamheid precies? Wat is de impact op uw bedrijf? En waar te beginnen? Wij helpen u op weg naar een toekomstbestendigere onderneming, of het nu uw eerste stap is, of een volgende op de weg naar een duurzamere maatschappij.
Bekijk onze dienst Direct contact
Duurzaamheidsadvies | duurzaam ondernemen